Redactia.ro
Home » Horoscop » Aceasta este cea mai neiertătoare zodie de femeie

Aceasta este cea mai neiertătoare zodie de femeie

Aceasta este cea mai neiertătoare zodie de femeie

Zodia despre care vom vorbi în acest articol este poate singura care iese imediat în evidență la toate capitolele, și nu neapărat în cel mai plăcut mod cu puțință în unele cazuri.

Atunci când aceasta își dorește ceva și ți-o cere direct este destul de dificil să treci peste cuvântul ei și să faci altceva, chiar dacă știi că poate nu este tocmai indicat să mergi pe mâna ei.

În general, femeia Scorpion, pentru că ea este vedeta noastră de astăzi, este o fire foarte calmă și implicată în ce face sau în relațiile pe care le are în general. Totul se schimbă radical, însă, în momentul în care depășești limitele sale.

Când devine femeia Scorpion neiertătoare

Dacă greșești pentru prima oară în fața ei, o femeie Scorpion te poate ierta, însă să fii sigur că nu te va ierta sub nicio formă. Ba chiar mai mult, îți va aminti de greșeala ta cu orice ocazie sau chiar va face tot ce va fi nevoie pentru a se răzbuna pe tine, fără nicio remușcare.

În cazul în care ești bărbat și îți dorești să pui bazele unei relații cu o femeie născută în zodia Scorpion trebuie să te gândești de zece ori înainte. Pentru că dacă știi din start că nu vei fi cel mai fidel partener, cel mai bine este să renunți din capul locului.

Femeia Scorpion nu suportă în nicio situație și sub nicio formă infidelitatea. Este și foarte geloasă și uneori, când nu vede altă soluție pentru o problemă oricât de banala, alege să se impună într-un mod brutal în fața partenerului său.

Dar o relație cu o femeie Scorpion poate funcționa ani de zile cu mult succes dacă tu vei alege să fii sută la sută sincer cu ea și chiar mai mult, vei avea cu tine cele mai bune argumente în cazul unui conflict, oricât de mic dintre voi doi.

Citește și: Horoscopul lui Mihai Voropchievici

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini