Redactia.ro
Home » Știri » Cei doi suspecți din Bistrița-Năsăud de moartea unui bărbat din Elveția, au fost reținuți

Cei doi suspecți din Bistrița-Năsăud de moartea unui bărbat din Elveția, au fost reținuți

Cei doi suspecți din Bistrița-Năsăud de moartea unui bărbat din Elveția, au fost reținuți

Doi tineri din Bistrița-Năsăud, suspecți, că au ucis un bărbat în Elveția, au fost arestați. Suspecții l-ar fi bătut pe bărbatul de 62 de ani și l-au legat la gură cu o haină, ceea ce a dus la decesul acestuia.

Cei doi suspecți din Bistrița-Năsăud de moartea unui bărbat din Elveția, au fost reținuți

Conform IGPR, tinerii suspecți din Bistrița-Năsăud, de moartea unui bărbat în Elveția, au fost identificați și prinși de polițiști. Tinerii sunt bănuiți de omor, tâlhărie calificată, toate acestea fiind comise în Elveția. Pe data de 4 iulie 2019, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Bistrița-Năsăud, au demarat cercetările într-un dosar penal de omor și tâlhărie calificate, la cererea autorităților din Elveția.

Se pare că trei cetățeni sunt bănuiți că ar fi ucis un bărbat în Elveția. Unul dintre aceștia a fost identificat și arestat preventiv de către autoritățile din Elveția. Ceilalți doi, au fost identificați și prinși de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Cele două persoane reținute, au vârste cuprinse între 23 și 25 de ani.

Suspecți de uciderea unui bărbat de 64 de ani

La data de 4 martie 2018, cei trei suspecți ar fi intrat în locuința unui bărbat de 64 de ani, rezident în Elveția, de unde ar fi sustras 47.700 de CHF. Dat fiind faptul că bărbatul se afla în locuință, cei trei l-ar fi bătut și legat la gură cu o haină, motiv pentru care acesta a decedat.

Procurorul de caz a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar pe 30 septembrie, cei doi au fost prezentați instanței, care a dispus față de cei doi măsura arestării preventive pentru 30 de zile. La momentul de față, suspecții se află în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Citeste si:Agresorul care a bătut două femei pe stradă într-un cartier din Capitală a fost prins. Detalii șocante despre individ

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini