Redactia.ro
Home » Horoscop » Cei mai infideli bărbați ai zodiacului. Nu au nici cea mai mică remușcare și își trădează partenerele fără să stea pe gânduri

Cei mai infideli bărbați ai zodiacului. Nu au nici cea mai mică remușcare și își trădează partenerele fără să stea pe gânduri

infidelitate

Fiecare semn zodiacal posedă anumite caracteristici care îl diferențiază de restul. Se spune despre Capricorni că sunt muncitori, pun mare preț asupra sferei profesionale și sunt familiști convinși. La polul opus, astrologii sunt de părere că există și anumite semne zodiacale pentru care fidelitate reprezintă un concept străin. Iată care sunt zodiile predispuse să-și înșele partenerii de viață!

Conform astrologilor, bărbații care s-au născut sub semnul Berbecului, al Gemenilor sau Balanței sunt cei mai predispuși să calce strâmb în relații și să-și înșele partenerele.

Berbec

Acest semn zodiacal ocupă pe bună dreptate locul 1 în topul predispoziției spre înșelătorie, deoarece nu se teme să se angajeze în acțiuni regretabile pentru a-și satisface plăcerile personale. Guvernat de Marte, Berbecul este cunoscut pentru impulsivitatea și sexualitatea sa intensă. Nativii acestei zodii se remarcă prin spiritul aventurier, căutând mereu noi oportunități de a face cuceriri.

Datorită naturii lor impulsive, Berbecii acționează fără prea multă gândire în prealabil, fapt ce îi face vulnerabili în fața tentațiilor. Cu toate acestea, deși încearcă să-și ascundă trădările, ei nu au dificultăți în a recunoaște ceea ce au făcut atunci când sunt întrebați direct și li se cere să fie sinceri.

Gemeni

Datorită naturii lor duale, Gemenii sunt considerați maestri ai înșelătoriei, atât în ceea ce privește dragostea, cât și în alte relații. Ei simt nevoia de varietate, independență și flexibilitate în viața lor pentru a se simți împliniți. Asemenea fluturilor, Gemenii trec rapid de la o experiență la alta, flirtând și jucând jocuri de seducție.

Pentru a-și satisface curiozitatea în explorarea propriei sexualități, Gemenii pot începe mai multe relații simultan. Loialitatea lor poate fi destul de ambiguă, adesea calcând strâmb fără să aibă intenții rele. De obicei, Gemenii sunt foarte inteligenți și știu cum să-și ascundă înșelătoriile. Dacă sunt prinși, pot cere iertare cu mult patos, dar acest lucru nu îi împiedică să cadă din nou în ispită, mai ales dacă atracția pe care o resimt pentru persoana respectivă este puternică.

Balanța

Bărbații născuți în zodia Balanță sunt extrem de sociabili și au nevoie să se simtă înconjurați de afecțiune din partea persoanelor iubite, căutând mereu dovezi de dragoste și apreciere. În general, un bărbat Balanță poate ajunge să înșele atunci când nu se simte complet satisfăcut într-o relație, lucru care poate avea loc destul de frecvent pentru el. În momentul în care se implică într-o aventură, ei se confruntă cu o puternică vinovăție și fac tot posibilul să ascundă infidelitatea.

Atunci când relația lor devine prea serioasă, acești nativi pot mărturisi partenerelor că au avut o aventură și sunt predispuși să pună punct acelei situații. Când sunt suspectați de partenera lor, bărbații Balanță pot nega inițial trădarea, însă, dacă sunt confruntați cu dovezi, în cele din urmă recunosc și își cer iertare în mod repetat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: