Redactia.ro
Home » Știri » Cel mai eficient leac pentru tratarea insomniei. Soluția o găsești chiar la tine în bucătărie

Cel mai eficient leac pentru tratarea insomniei. Soluția o găsești chiar la tine în bucătărie

insomnie

Usturoiul este cunoscut pentru aroma sa deosebită și pentru beneficiile pe care le aduce sănătății, însă iată cum îl poți folosi pentru a scăpa de insomnii, deși la prima vedere poate părea o idee neobișnuită!

Usturoiul alungă insomnia! Iată cum trebuie să-l folosești pentru cele mai bune rezultate

Usturoiul predomină în aroma multor preparate, fiind utilizat pentru a stimula imunitatea, a ține insectele la distanță sau pentru a preveni creșterea colesterolului. Ce se va întâmpla dacă duci lucrurile mai departe și pui usturoi sub pernă înainte să te culci?

De asemenea, conține carbohidrați complecși și proteine, plus sodiu, potasiu, magneziu și vitaminele din complexul B. Alicina din usturoi este componenta care îi dă mirosul pregnant, fiind foarte utilă pentru tratarea infecțiilor. În unele cazuri consumul de usturoi poate elimina virușii mai rapid decât antibioticele. Antioxidanții din usturoi au proprietăți antiinflamatoare și ameliorează toate funcțiile organismului. Dar de ce ai merge atât de departe încât să vrei să pui un cățel de usturoi sub pernă? Răspunsul te va uimi!

Având în vedere beneficiile semnalate pentru consumul de usturoi probabil pare ilogic să pui usturoiul sub pernă când mergi la culcare. Acest remediu a fost, însă, utilizat o perioadă îndelungată în cadrul medicinei tradiționale pentru a combate insomnia.

Cum te poate scăpa usturoiul de insomnie. Pașii pe care trebuie să-i urmezi

La prima vedere este ciudat că un miros atât de puternic are puterea de a te calma, dar a fost testat de foarte multe persoane cu rezultate excelente. Mirosul specific ameliorează respirația pentru că desfundă nasul și eliberează căile respiratorii. Precis știi cât de greu este să adormi când ești răcit, dar dacă vei pune usturoi sub pernă în fiecare seară vei vedea că te vei îmbolnăvi mult mai rar pentru că alicina blochează activitatea enzimelor care permit microbilor să invadeze organismul și să se multiplice.
Desigur, există și anumite lucruri de care trebuie să ții cont înainte să pui în aplicare acest truc.
Dacă ai animale de companie care dorm cu tine trebuie să ții cont că usturoiul este toxic pentru câini și pisici. Nu lăsa căței de usturoi sub pernă dacă nu ești în pat pentru a evita să-l consume când nu ești atent.
Deși este adevărat că în primele zile mirosul ți se va părea puternic, de îndată ce te obișnuiești îl vei asocia cu somnul profund. Având în vedere că usturoiul devine uleios atunci când este strivit este recomandat să înfășori cățelul de usturoi de sub pernă într-un prosop de hârtie pentru a nu păta lenjeria de pat.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: