Redactia.ro
Home » Știri » Cel mai interesant truc de pe Whatsapp: cum poți trimite mesaje temporare. Funcția care șterge orice conversație

Cel mai interesant truc de pe Whatsapp: cum poți trimite mesaje temporare. Funcția care șterge orice conversație

GALERIE FOTO (2) Cel mai interesant truc de pe Whatsapp: cum poți trimite mesaje temporare. Funcția care șterge orice conversație

Whatsapp este una dintre cele mai utilizate platforme, care are o mulțime de utilizatori. În ultima vreme a evoluat semnificativ și a dezvoltat funcții interesante, una dintre ele fiind mesajele temporare, care permit utilizatorilor să trimită mesaje care dispar după un anumit interval de timp. Află cum poți activa acest instrument.

Cum activezi mesajele temporare

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, care în ultima vreme s-a dezvoltat semnificativ. Aplicația este cunoscută pentru oferirea unor funcții utile, pe care utilizatorii le pot folosi pentru a-și îmbunătăți experiența de utilizare. Una dintre cele mai noi sunt mesajele temporare, care ne oferă un plus de intimitate și siguranță.

Dacă vrei să trimiți un mesaj de care, ulterior, atât tu, cât și interlocutorul tău să uitați, află că poți să faci asta pe Whataspp. Această funcție permite utilizatorilor să trimită mesaje care se autodistrug după 24 de ore, 7 sau 30 de zile. Există câteva etape simple pe care trebuie să le urmați pentru a activa mesajele temporare în WhatsApp:

  • Deschideți o conversație WhatsApp.
  • Atingeți numele contactului.
  • Atingeți Mesaje temporare.
  • Dacă este nevoie, atingeți CONTINUAȚI *nu funcționează la fel pentru toate telefoanele și sistemele de operare
  • Selectați 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile.
  • Selectați conversațiile pentru care vreți să activați această funcție.
  • Atingeți caseta VĂZUT, apoi apăsați OK.

După ce ați activat mesajele temporare într-o conversație, toate mesajele trimise și primite vor fi șterse automat după perioada pe care ați selectat-o. Este important de menționat că această opțiune trebuie activată separat pentru fiecare conversație în care doriți să o utilizați, pentru că nu se aplică la fiecare contact din agenda dumneavoastră.

Funcții speciale de pe WhatsApp

WhatsApp are multe funcții importante, care ne ajută să avem mai multă intimitate și să ne asigurăm că nimeni nu mai are acces la conversațiile noastre. La fel de interesantă precum mesajele care se șterg sunt și pozele cu afișare unică, ce dispar după vizualizare și, atenție, nu le poți face captură de ecran.

O altă funcție utilă pe WhatsApp sunt mesajele vocale. Acestea vă permit să înregistrați un mesaj vocal și să-l trimiteți prietenilor dacă aveți ceva important de transmis, dar nu aveți timp să scrie un mesaj text. De precizat că și acestea pot fi șterse, dar va rămâne acolo un avertisment că acesta lipsește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: