Redactia.ro
Home » Știri » WhatsApp face noi schimbări, indiferent de telefonul pe care îl ai. Ce trebuie neapărat să știi

WhatsApp face noi schimbări, indiferent de telefonul pe care îl ai. Ce trebuie neapărat să știi

WhatsApp face noi schimbări, indiferent de telefonul pe care îl ai. Ce trebuie să știi

WhatsApp face noi modificări referitor la funcțiile aplicației pe toate telefoanele Android și iPhone. Iată ce trebuie neapărat să știi!

WhatsApp face noi schimbări, indiferent de telefonul pe care îl ai. Ce trebuie neapărat să știi

Trei schimbări noi la WhatsApp și sunt vizate toate telefoanele, așa că asta o să îți fie de folos și ție, indiferent dacă ai Android sau iPhone. Concret, ca să reziste concurenței, obiectivul WhatsApp este de a face apelurile vocale și cele video utile nu doar pentru momentele de socializare, ci și pentru momentele formale, potrivit Spotmedia.ro.

Pe lângă extinderea numărului de participanți la conversații până la 32 de utilizatori, vor apărea alte două noi modificări.

Toate apelurile video vor avea în curând un link de invitație. Cu ajutorul link-ului de invitație, va fi posibilă invitarea unor persoane din afara unui grup pentru a participa la o conversație audio și video. Link-ul de invitație va oferi, de fapt, acces imediat la un apel sau la o videoconferință.

Totodată, asemenea platformelor deja cunoscute, folosite foarte des în pandemie, ZOOM, Microsoft Teams și Google Meet, WhatsApp va lansa în curând și un instrument pentru a discuta în privat cu persoanele care participă la un apel sau la un apel video, conform sursei menționate mai sus.

Cum activezi autodistrugerea mesajelor pe WhatsApp

WhatsApp are și o funcție care vă autodistruge automat mesajele noi după o zi. Acest lucru are ca scop sporirea confidențialității prin distrugerea mesajelor WhatsApp vechi.

Puteți seta ca Disappearing Messages/ Mesaje autodistruse să se activeze automat pentru toate chat-urile noi, fără a afecta conversațiile existente. Totodată, au fost adăugate două noi durate pentru Disappearing Messages/ Mesaje autodistruse, de 24 de ore și de 90 de zile.

Așadar, acum puteți alege dintre patru opțiuni existente: 24 de ore, 7 zile, 90 de zile sau Dezactivat.

Mergeți la: Setări > Cont > Confidențialitate și apoi activați Temporizator mesaje implicite.

Această funcție a fost lansată abia acum câteva săptămâni, așa că asigurați-vă că ați actualizat WhatsApp la cea mai recentă versiune.

Țineți cont de faptul că acest sistem nu este perfect! Cineva ar putea în continuare să facă capturi de ecran sau să vă copieze mesajele pentru a păstra o evidență a acestora.

Așadar, dacă doriți cu adevărat să păstrați ceva în afara internetului, luați în considerare posibilitatea de a nu trimite anumite informații/poze dacă nu aveți încredere absolută în persoana respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: