Redactia.ro
Home » Monden » Cel mai mare regret al Andreei Tonciu. Abia acum a povestit cum a aruncat o fetiță de la etaj

Cel mai mare regret al Andreei Tonciu. Abia acum a povestit cum a aruncat o fetiță de la etaj

Andreea Tonciu, cunoscută pentru sinceritatea sa debordantă, a șocat recent fanii cu o poveste cutremurătoare din trecutul ei. În cadrul unei emisiuni, vedeta a dezvăluit un incident care i-a înghețat sângele în vene: își împinsese o prietenă de la etaj. Această mărturisire neașteptată a ridicat multe semne de întrebare în rândul admiratorilor săi, aducând la suprafață latura întunecată a copilăriei sale.

Incidentul îngrozitor: Cum s-a produs totul?

Andreea Tonciu a făcut dezvăluirea șocantă în timpul unei discuții deschise la o emisiune. Ea a povestit cum, în copilărie, în timp ce se juca cu vecinii, a avut un moment în care și-a împins o prietenă de la etaj. Totul s-a petrecut în timpul unui joc de rol, în care Andreea interpreta un personaj negativ. Într-un final de scenă dramatic, aceasta a împins-o pe prietena ei, care a căzut în gol de la etajul unu. Din fericire, prietena nu a suferit răni grave în urma incidentului.

Asta nu am spus-o nimănui. M-am jucat cu vecinele mele, eu am copilărit într-o casă naționalizată la Piața Unirii, iar în acea curte stăteau foarte multe familii și eram mulți copii acolo. Pe vremuri, erau telenovelele alea pe Acasă TV și fiecare copil ne alegeam câte un rol și eu eram rolul negativ, îmi plăcea să țip, să urlu, să fac ca toate alea.

M-am jucat și din greșeală am împins-o, fără să vreau, am împins-o pe o vecină, prietena mea, care a căzut de la etajul 1. Deci fără să vreau, deci la casele astea naționalizate urcai pe scări și aveau ca o gaură unde nu era nimic și nu știu cum am făcut că fără să vreau sau intenționat, nu-mi amintesc, am împins-o, bine că nu a pățit ceva copilul ală. Știi câtă bătaie mi-am luat atunci? Nu vrei să știi.”, a spus Andreea Tonciu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Chiar dacă a interpretat rolul cu o intensitate uluitoare, gestul Andreei Tonciu nu a rămas nepedepsit. Ea a primit o corecție adecvată pentru acțiunile sale, o lecție pe care a învățat-o din plin. Este un moment care a rămas întipărit în memoria ei și care o face să reflecteze asupra trecutului ei rebel.

Latura năzdrăvană a copilăriei

Povestea dezvăluită recent nu este singura dovadă a laturii năzdrăvane a copilăriei Andreei Tonciu. Vedeta recunoaște că a avut o atracție specială pentru boacăne în timpul copilăriei sale, iar prietena ei a fost martora multor aventuri îndrăznețe. În altă ocazie, Andreea a reușit să transforme podoaba capilară a vecinei sale printr-o intervenție neașteptată în rolul unei coafeze improvizate.

Încă o fază super tare. Îmi plăcea să mă joc de-a coaforul, să fiu coafeză, și o luam pe vecina asta a mea, îi ziceam vino acasă la mine că sunt singură și ne jucăm de-a coaforul. Și ce crezi?

Avea un păr lung până la fund și am tuns-o băiețește. La un moment dat, am auzit sunând la ușă și zic: Aoleu, au venit?, o văd acum pe asta tunsă scurt, am luat tot părul și l-am băgat sub pat.”, a mai povestit Andreea Tonciu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: