Redactia.ro
Home » Știri » Cel mai straniu jaf din lume! Hoțul a spart o bancă pentru doar 1 dolar

Cel mai straniu jaf din lume! Hoțul a spart o bancă pentru doar 1 dolar

Cel mai straniu jaf din lume! Hoțul a spart o bancă pentru doar 1 dolar 

Cel mai straniu jaf din lume! Hoțul a spart o bancă pentru doar 1 dolar. Iată întreaga poveste!

Cel mai straniu jaf din lume

Un bărbat din Utah a jefuit o bancă pentru doar 1 dolar, apoi a așteptat să fie arestat. Poliția a declarat că bărbatul a jefuit o bancă pentru doar 1 dolar, apoi a așteptat în holul băncii sosirea ofițerilor pentru că dorea să fie trimis la o închisoare federală cât mai repede.

Donald Matthew Santacroce, în vârstă de 65 de ani, a fost închis la închisoarea din Salt Lake County pentru investigarea jafului straniu.

Hoțul a spart o bancă pentru doar 1 dolar

Santacroce ar fi intrat într-o bancă Wells Fargo, în apropiere de 300 South Main Street din orașul Salt Lake și i-a dat casierului un bilet pe care scria:

„Vă rog să mă iertați că fac asta, dar acesta este un jaf. Vă rog să-mi dați 1 dolar. Mulțumesc”, potrivit unei declarații de arestare a poliției.

Casierul i-a dat lui Santacroce un dolar și apoi i-a cerut să plece. Dar Santacroce i-a spus în schimb casierului să sune la poliție.

„Donald s-a așezat în holul băncii și a așteptat sosirea poliției. În timp ce aștepta poliția, Donald a făcut o declarație către victime că sunt norocoase că (el) nu avea o armă, deoarece poliția întârzia atât de mult să ajungă acolo. Managerul sucursalei a declarat că și-a condus toți angajații într-o cameră din spate pentru siguranța lor, unde a încuiat ușile”, potrivit declarației poliției.

Ofițerii au sosit și l-au luat arestat pe Santacroce

„Donald a spus că a făcut acest lucru pentru că voia să fie arestat și să meargă la o închisoare federală. Donald a declarat că, dacă va ieși din închisoare, va jefui o altă bancă și va cere mai mulți bani data viitoare, încercând să obțină rezultatul dorit, acela de a merge la închisoarea federală”, se arată în raportul de arestare al poliției.

În urmă cu o săptămână, Santacroce a mai fost arestat de către o patrulă rutieră din Utah în Iron County pentru investigarea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducere neglijentă. Polițiștii au observat că Santacroce conducea cu un permis suspendat din Missouri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: