Redactia.ro
Home » Horoscop » Cel mai toxic prieten în funcție de zodie. Nativul care emană o energie negativă

Cel mai toxic prieten în funcție de zodie. Nativul care emană o energie negativă

Cel mai toxic prieten în funcție de zodie. Nativul care emană o energie negativă

Vrei să afli care este cel mai toxic prieten în funcție de zodie? Astăzi îți explicăm care este, de fapt, nativul care emană o energie negativă și pe care trebuie să îl eviți în general în viață.

Cuvântul „prieten” vine dintr-un verb din engleza străveche și care se traducea prin „a iubi, a plăcea, a onora, a elibera” sau, mai precis, prin „cel care iubește.” Însă, există și prieteni care nu respectă cu adevărat aceste semnificații și care nu sunt pregătiți sau nu vor să ne ofere dragostea pe care ne-o dorim, ba chiar dimpotrivă!

Care este cel mai toxic prieten în funcție de zodie?

Atunci când ne gândim la ideea de prieten, majoritatea vizualizăm o persoană care să ne fie alături la bine și la greu, care să ne devină un adevărat camarad, care ne împărtășește entuziasmul când suntem fericiți, care au aceiași rivali împotriva cărora să ne unim forțele, cu care să formăm o echipă veritabilă.

Cu toate acestea, există un nativ în horoscop care este foarte alunecos, care simte multă ciudă când vine vorba despre persoanele apropiate. Este considerat cel mai toxic prieten în funcție de zodie, iar specialiștii în astrologie ne sfătuiesc să îl evităm!

Zodia Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Zodia Balanță este singurul semn zodiacal din horoscop care este reprezentat de un obiect, o metaforă pentru persoanele care evită să ia direct decizii sau care nu vor să acționeze, în general. Aceste persoane încearcă mereu să își salveze pielea evitând cu orice preț confruntările sau controversele, potrivit NYPost.

Atunci când te gândești la un prieten loial, acesta ar trebui să fie capabil să te protejeze de rele. Însă, Balanțele văd întâi ambele variante în orice situație și aleg apoi dacă să fie sau nu de partea ta în funcție de șansele de câștig și de modul în care le afectează modul în care se încheie lucrurile. Tocmai de aceea, se întâmplă adesea să nu se implice atunci când prietenilor li se fac niște nedreptăți pe față.

Este o zodie condusă de planeta Venus, așa că prețuiesc foarte mult modul în care este privită de ceilalți, însă nu este și loială, dacă asta nu îi aduce popularitatea într-o anumită situație. Balanțele vor să fie prietene cu toată lumea, dar o fac doar de aparență. Nu vor să investească sentimente profunde în relațiile de acest tip.

Zodia Balanță este foarte cerebrală și rafinată. Știe mereu cum să își justifice acțiunile și cum să cadă la pace cu ceilalți sau cum să gestioneze conflictele între alte persoane, atât timp cât nu sunt implicați în mod direct în ceartă. Joburile ideale pentru o Balanță sunt unele precum postul de diplomat, de designer de interior sau instructor de yoga. Cu toate acestea, rolul de prieten nu este deloc unul pe care îl joacă bine.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: