Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai afectate zodii de Eclipsa de Lună din 16 mai 2022. Viețile li se vor schimba complet!

Cele mai afectate zodii de Eclipsa de Lună din 16 mai 2022. Viețile li se vor schimba complet!

Anul 2o22 vine cu 2 evenimente astrale importante din punct de vedere zodiacal. Este vorba de două eclipse totale de Lună. Prima dintre ele va avea loc pe 16 mai. Astrologii spun că vor exista schimbări majore pentru trei zodii. Viețile lor se vor schimba complet!

Eclipsa de lună din data de 16 mai va fi eclipsă totală, chiar prima din acest an. Aceasta va începe prin umbrirea părții de Nord a Lunii și va trece prin centrul umbrei Pământului. Așadar, va fi o eclipsă totală de Lună, respectiv prima din seria Saros 131. Va avea o magnitudine de prag de 1,4137 și o magnitudine penumbrală de 2,3726. Eclipsa va fi vizibilă de pe 3 continente: America, Europa, Africa.

Cele 3 zodii afectate puternic de Eclipsa de Lună din 16 mai 2022

Eclipsa totală de Lună va afecta puternic anumite persoane din punct de vedere astrologic. Trei zodii vor întâmpina dificultăți în relaționarea cu cei din jur, însă tot acestea trei vor avea și parte de schimbări radicale. Uite cum vor fi afectate zodiile:

Taur – Din punct de vedere sentimental, cei născuți sub semnul zodiacal al Taurului ar putea întâmpina dificultăți pe plan sentimental. Aceste persoane trebuie să fie foarte atente la actualele sau viitoarele relații pe care le au. Impactul va fi unul karmic, iar perioada va fi una solicitantă. Sentimentul de saturație și senzația că s-a cam ”umplut paharul” i-ar putea determina să răbufnească.

Fecioare – Fecioarele sunt vizate de Mercur, care va fi retrograd. Așadar, pot trece printr-o perioadă în care anumite lucruri s-ar putea materializa, chiar într-un mod neașteptat.

Vărsător – Vărsătorii ar putea ajunge la idealul propus pe partea profesională. Sunt într-o zonă explozivă. Se pot materializa lucruri din trecut care nu s-au realizat așa cum și-au dorit ei. Pot veni beneficii la unii, dar și cu încercări mai ales pe zona de carieră.

Astrologii recomandă ca în perioada imediat următoare să nu fie luate decizii majore, să nu vă căsătoriți luna aceasta și să încercați să evitați achiziții mari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: