Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai așteptate filme care apar în cinematografele din România în luna noiembrie

Cele mai așteptate filme care apar în cinematografele din România în luna noiembrie

Un bărbat a înjunghiat doi tineri la un cinema din Timișoara

Esti amator de filme bune? Iată cele mai așteptate filme care vor apărea în luna noiembrie în cinematografe!

Ce filme vor apărea în cinematografe în luna noiembrie

Luna noiembrie a acestui an vine cu șase filme de excepție care sunt așteptate cu sufletul la gură. Conform site-urilor de filme și seriale, în cursul lunii noiembrie urmează să fie lansate: Eternals pe 5 noiembrie, Puterea Câinelui pe 17 noiembrie, Ghostbusters: Afterlife pe 19 noiembrie. Tot pe 19 noiembrie se va lansa și Regele Richard. În data de 24 noiembrie au loc două lansări importante. este vorba de filmul ăn care Lady Gaga este protagonistă, House of Gucci, dar și Resident Evil: Bun venit în Raccoon City.

House of Gucci, o peliculă așteptată de toată lumea. Lady Gaga în rol principal

House of Gucci, lansat pe 24 noiembriese bazează pe cartea cu același nume a Sara Gay Forden , care relatează cum Reggiani a devenit cunoscut drept „Văduva Neagră”, arestată pentru asasinarea lui Gucci pe treptele biroului său. Moartea lui Gucci cu siguranță nu este singura crimă de mare profil din lumea modei, dar este una dintre cele mai notorii, de aceea un regizor ca Ridley Scott ar fi ademenit să-i dea uimirea de la Hollywood.

House of Guccci promite multă lăcomie, înșelăciune și, desigur, crimă. Dar publicul a fost lăsat să dezvăluie misterul din viața reală care înconjoară familia la modă. Filmul este deja urmărit pentru zgomotul sezonului de premii, deoarece Adam Driver și Gaga par a fi o potrivire făcută în paradisul Premiilor Academiei, în urma filmelor respective apreciate de critici „Povestea căsătoriei” și „ A Star Is Born ”.

Sub blănurile luxuriante, imprimeurile infame Gucci și accente groase false italiene, „House of Gucci” prezintă două mistere: motivul din spatele crimei lui Reggiani și ceea ce s-a întâmplat de fapt în viața reală. Filmul biopic despre crime a fost deja considerat o „tragedie kitsch, amuzantă, tragică, ca o telenovele de ultimă generație” de la directorul de fotografiat Dariusz Wolski, așa cum a descris-o în aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini