Redactia.ro
Home » Tehnologie » Cele mai comune 5 metode prin care poți face bani pe Tik Tok

Cele mai comune 5 metode prin care poți face bani pe Tik Tok

Într-un timp record, Tik Tok a cucerit milioane din întreaga lume! Însă puțini știu că există foarte multe metode prin care poţi face bani pe reţeaua de socializare. Iată cele mai comune 5 metode care te pot face milionar.

Reţeaua socială Tik Tok a fost lansată în 2016 de compania ByteDance din Beijing. La început, a funcționat ca o aplicaţie pentru divertisment. Acum, însă, se pot câştiga sume frumoase cu ajutorul platformei. Iată care sunt cele mai comune 5 metodele prin care poţi face bani pe Tik Tok.
Iată că TikTok te poate transforma în milionar! Influencerii pot ajunge la sume de bani frumușele dacă clipurile lor devin virale.

Cele mai comune 5 metode prin care poți face bani pe Tik Tok

1. Bani pe Tik Tok pentru Publicitatea Profilurilor Altor Persoane

Publicitatea este principala sursă de venit pentru un tiktoker. Rețeta este una cât se poate de simplă! Bloggerul filmează un video, îi marchează profilul agentului de publicitate și primește comisionul său.
O astfel de publicitate îi ajută pe agenții de publicitate să își extindă audiența și să atragă noi abonați. Ca urmare, prețul propriilor servicii crește.
Costul unui videoclip publicitar pentru bloggerii începători începe de la 4-6 euro. Cu cât mai mulți abonați aveți, iar conținutul video prezintă interes pentru mai multă lume, cu atât este mai mare prețul unei integrări publicitare.
Dacă utilizatorii colaborează cu branduri, se poate ajunge chiar și la 200.000 de dolari per postare, dacă promovează un anumit produs.

2. Bani pe Tik Tok pentru Administrarea Altor Conturi

Mulți bloggeri care și-au promovat deja profilul pe Instagram sau pe alte rețele sociale sunt conștienți de necesitatea promovării și pe TikTok. Dar lucrul cu mai multe pagini în același timp nu este deloc ușor.
Bloggerii își aleg asistenți printre alți utilizatori, fiind dispuși să le plătească pe cineva pentru ca al lor cont să fie cât mai active.
• Menținerea profilului pe TikTok: veți adăuga în mod regulat conținut, veți edita videoclipuri, veți participa la provocări în numele bloggerului;
• Ajutor cu conținutul: veți alcătui descrieri pentru videoclipuri, veți pregăti specificații tehnice pentru videografi, fotografi;
• Promovați profilul: veți căuta canale de promovare, veți atrage un public nou.
TikTok poate funcționa în două direcții: manager de conținut și administrator. Primul este responsabil doar pentru conținut – descrieri, video, specificații tehnice.

3. Bani pe Tik Tok pentru Melodii

Nu uitați că TikTok a fost creat pentru tinerii creativi. Iar muzicienii nu fac excepție. O mulțime de videoclipuri filmate pentru aceeași melodie îi determină pe utilizatori să o asculte în întregime.
Ca rezultat, recunoașterea popularității cântăreților și a grupurilor muzicale este sporită.

Muzicienii puțin cunoscuți sunt gata să plătească tiktokerii pentru videoclipurile înregistrate cu melodii noi de la 2 la 6 euro. Melodiile pot fi promovate de bloggerii și cu 15, și cu 150 de mii de urmăritori. Diferența va fi doar în costul videoclipului.

4. Bani pe Tik Tok pentru Transmisiuni Live

Primul lucru care vine în minte atunci când răspundeți la întrebarea cum iei banii din TikTok și cum să câștige un începător sunt transmisiile în direct.
Puteți începe un flux live după ce cel puțin 1000 de utilizatori se abonează la profil. Dacă pe Instagram transmisiile sunt distractive și sunt utilizate pentru a interacționa cu publicul, atunci pe TikTok acesta este unul dintre principalele tipuri de venituri pentru bloggerii începători.

5. Bani pe Tik Tok Pentru Felicitări

Prin Tik Tok, poți surprinde o persoană de ziua sa de naștere prin niște felicitări cu totul neașteptate, permițându-le bloggerilor să câștige bani cu videoclipuri scurte.
Pentru a începe să acceptați cereri de felicitări, trebuie doar să faceți un anunț corespunzător prin hashtag-uri, de exemplu: #felicitări, #felicităriRomâniei, # felicităriamuzante etc. Un utilizator interesat de acest serviciu vă poate găsi folosind astfel de cuvinte în căutare.
Felicitările video sunt primite bine în forma unor:
• Cântece personale;
• Poezii (nu trebuie să fiți poet pentru asta, serviciile de selecție a rimei vă vor ajuta);
• Videoclipuri amuzante.

Când vine vorba de un utilizator Tik Tok aflat la început, cu 1000 de abonați, acesta poate începe să câștige bani prin felicitări video. Este bine de știut că prețul maxim pentru un astfel de video este de 6 euro. Sume devin mai mari și se pot câștiga în TikTok, începând cu 10 mii de abonați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: