Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai dezastruoase operații estetice din toate timpurile! Top 7 transformări șocante

Cele mai dezastruoase operații estetice din toate timpurile! Top 7 transformări șocante

GALERIE FOTO (8) Cele mai dezastruoase operații estetice din toate timpurile! Top 7 transformări șocante

Rezultatele operațiilor estetice sunt de multe ori spectaculoase, însă sunt cazuri în care oamenii ajung să fie pur și simplu mutilați din cauza intervențiilor! Iată top 7 operații estetice dezastruoase. 

Cele mai dezastruoase operații estetice din toate timpurile

Oamenii apelează la operațiile estetice din necesitate sau pentru a-și corecta o anumită parte a corpului de care nu sunt foarte mulțumiți. De cele mai multe, mulți dintre ei ajung să folosească bisturiul mult mai agresiv decât o modelare de nas sau un lifting.

Celebritățile sunt primele care apelează la intervențiile medicilor esteticieni. Acestea sfidează lupta continuă cu timpul și gravitația, și apelează direct la bisturiul chirurgilor. Deși la început, unele vedete iau această decizie de teama competiției, în final, ajung dependente de operații estetice, modificându-și fizionomia într-un mod deloc plăcut.

Când vine vorba de operații estetice nimeni nu îți poate garanta că rezultatul va fi unul identic cu aștepările tale. Însă, pentru a preveni un rezultat dezastruos cel mai indicat ar fi să mergi la un cabinet care își desfășoară activitatea în mod legal, chiar dacă prețurile sunt mai mari.

De asemenea, caută cât mai multe informații despre medicul estetician. Și nu în ultimul rând, nu exagera cu operațiile estetice. Un medic cu experiență în domeniu te va sfătui să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Iată 7 intervenții estetice dezastruoase:

1. Femeia cu cele mai mari implanturi din Europa

Martina Big este un model din Germania care a atras atenția presei de pretutindeni datorită aspectului ei cel puțin interesant. Femeia poarta 32S la sutien și se laudă cu implanturile ei uriașe. Pe lângă silicoane, Martina mai apeleaza însă și la alte trucuri de infrumusețare pentru a crea ceea ce ea numeste ”o înfățișare exotica unica”. Aceasta își face injecții pentru bronzare și își injectează soluții saline în sâni pentru a-i menține bombați.

”Mulți mă întreabă dacă vreau să le copiez pe negrese, iar răspunsul meu e NU. Nu le copiez, eu chiar arăt ca o persoană de culoare. În plus, eu nu vreau să-mi alterez rasa, vreau sa-mi creez un aspect pe care nu-l mai are nimeni altcineva”, a declarat aceasta.

2. Mireasa lui Wildenstein

Jocelyn Wildenstein, denumită de presă “Mireasa lui Wildenstein”, a cheltuit patru milioane de dolari pe operații estetice. În anii 70, Jocelyn era o femeie frumoasă, mamă a doi copii și căsătorită cu un milionar. Într-o zi, și-a surprins soțul în pat cu un supermodel rus, de 21 de ani. Orice om normal și-ar fi părăsit soțul și i-ar mai fi luat și toți banii în urma divorțului. Nu și Jocelyn!

Aceasta a hotărât să recaștige dragostea soțului și să se facă mult mai frumoasă cu ajutorul chirurgiei estetice, însă bărbatul a părăsit-o!

Cele mai dezastruoase operații estetice din toate timpurile! Top 7 transformări șocante

3. Omul Pisică

Dennis Ayner, cunoscut și sub numele de “Omul Pisică” s-a operat de nenumărate ori ca să arăte semene cât mai mult cu o pisică. Modificările include tatuaje, implanturi transdermale și subdermale pentru a face ca forma feței sale să se apropie de cea a unui tigru.

Cele mai dezastruoase operații estetice din toate timpurile! Top 7 transformări șocante

4. Donatella Versace

După ce a ajuns la cârma imperiului modei, Donatella și-a făcut nenumărate operații estetice. De obicei, cei care își modifică nasul prin chirurgie, și-l fac mai mic. Nu este și cazul Donatellei, care și l-a mărit. Ca și cum nasul n-ar fi de ajuns, aceasta și-a mai mărit și buzele.

Pentru o femeie de 53 de ani, pielea acesteia este inexplicabil de intinsă, indicând că și-a făcut și cel puțin un facelift. Probabil și-a injectat și Botox, ca să elimine ridurile chiar și atunci când zâmbește. Și, ca să fie setul complet, Donatella și-a mai făcut și implanturi mamare.

Cele mai dezastruoase operații estetice din toate timpurile! Top 7 transformări șocante

5. Amanda Lepore

Amanda Lepore a fost un tip în trecut. Tatăl băiatului a lucrat ca inginer chimist, iar mama lui știe doar că femeia a fost tratată constant pentru schizofrenie. Viitorul transsexual sa născut în orașul Gedar Grove, New Jersey.

Deja la școală, băiatul a început să se simtă dezgustat pentru apariția lui. El îi plăcea din ce în ce mai mult să se îmbrace ca o fată și să se potrivească. Într-o dimineață bună, ca băiat de 12 ani, a venit la școală în rochia unei femei. Conducerea școlii a reacționat categoric și ia interzis să vină în această formă.

La 15 ani, Amanda Lepore a început să coasă și să creeze costume pentru dansatori la un club de noapte local. Pentru o astfel de iubire a transsexualilor, ea a primit hormoni în recunoștință. Luându-le în mod regulat, băiatul începu să privească din ce în ce mai mult ca o fată.

Cele mai dezastruoase operații estetice din toate timpurile! Top 7 transformări șocante

6. Michael Jackson

În timp ce faima sa atingea cele mai înalte culmi, înfățișarea lui Michael trecea prin cele mai drastice schimbări. Regele Pop a apelat pentru prima dată la operațiile estetice în anul 1984, când și-a subțiat nasul și sprâncenele. Se spunea atunci că voia să semene foarte mult cu Diana Ross și Elizabeth Taylor.

Comunitatea de negri din SUA a reacționat negativ la aceste modificări făcute de idolul lor, afirmând că acesta încearcă să îli respingă rasa prin look-ul caucazian. Michael avea pe atunci 26 de ani și devenise vedeta internațională datorită hitului “Thriller”.

Șirul operațiilor estetice nu s-a oprit însă aici: în 1985 a urmat încă o rinoplastie, iar în 1987, pe lângă operațiile estetice de modificare a feței, Michael apare în fata publicului mult mai…alb.

Cele mai dezastruoase operații estetice din toate timpurile! Top 7 transformări șocante

7. Eric Sprague

Eric Sprague s-a născut în 1972 și a devenit unul dintre primii oameni care și-a despicat limba pentru a semăna cu o șopârlă. Acesta s-a transformat în Omul Șopârlă în urma a 700 de ore petrecute pe masa de operație. Sub sprâncene și-a implantat teflon, și-a ascuțit o parte din dinți, și-a bifurcat limba și și-a întins lobii urechii.

Cele mai dezastruoase operații estetice din toate timpurile! Top 7 transformări șocante

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: