Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai eficiente 7 diete pentru bărbați

Cele mai eficiente 7 diete pentru bărbați

Cele mai eficiente 7 diete pentru bărbați

Cele mai eficiente 7 diete pentru bărbați. Sezonul a venit, iar bărbații vor să fie în formă pentru a arăta bine. Imaginea contează foarte multe pentru un bărbat, și nu de puține ori auzim în jur bărbați care sunt preocupați de aspectul fizic și își doresc să piardă câteva kilograme. Iată 10 diete pentru bărbați care te vor ajuta să te transformi!

Cele mai eficiente 7 diete pentru bărbați

Un corp de invidiat se obține, fără doar și poate, cu multă muncă, sacrificii și nu în ultimul rând cu recomandări din partea unui specialist în nutriție. Există mulți bărbați care își doresc să slăbească într-un timp foarte scurt, motiv pentru care apelează la numeroase diete care să-i ajute să piardă kilograme considerabile. O cură de slăbire pentru bărbați este diferită de una pentru femei, pentru că metabolismul lor este mai rapid decât al femeilor. Mai jos îți oferim câteva diete recomandate pentru bărbați.

1.Cura de slăbire Dukan

Dieta Dukan este o dietă foarte simplă și foarte scurtă. Este extrem de populară în întreaga lume, iar rezultatele se promit a fi incredibile și de durată.

2.Dieta Dr. Oz

Regimul alimentar propus de Dr. Oz se bazează în principal pe eliminarea din dieta zilnică a acelor alimente care conțin carbohidrați nocivi. Nu se obligă să se ia masa la ore fixe, ci se pot alege din alimente recomandate în meniul zilnic. Ce trebuie eliminat din dieta zilnică:

  • Tot ce conține făina de grâu:pâine, biscuiți, covrigei, foietaj, prăjituri
  • Tot ce conține zahăr:sucuri, alcool (aproape toate bauturile alcoolice contin zahar), dulciuri de orice fel, sosuri din comert – cititi eticheta produselor.
  • Nu se consumă niciun aliment între orele 20:00-08:00. In acest interval poti bea doar apa.

3.Dieta cu limonadă

Cura de limonadă a fost creată de Stanley Burroughs cu 50 de ani în urma reprezentând la momentul respectiv o cură rapidă de detoxifiere intensă a organismului pentru cei cu un regim alimentar gras și nesănătos. După ce mai mulți bărbați au urmat această cură s-a observat și alte efecte, precum ameliorarea depresiei, energizarea și ameliorarea durerilor cronice.

4.Dieta cu Grapefruit

Acest fruct ajută în mobilizarea grăsimilor, crește tonusul ficatului și accelerează metabolismul și taie pofta de mâncare.

5.Cura de slăbire cu mere

Există mai multe soiuri de mere, cele mai sănătoase fiind considerate merele Ionatan.

Cura de slăbire cu mere nu ține cont de soiul acestora. Pentru această cură au fost descrise mai multe meniuri, toate de scurta durată. Noi am ales o variantă de meniu pentru o săptămână. Acestea scad colesterolul rău din sânge, combat constipația, alungă astenia și stimulează imunitatea.

6.Dieta daneză

Dieta daneză durează 13 zile și este una strictă. Se pot elimina între 7 și 20 de kilograme, în funcție de metabolismuul personal, de asociere cu un program de sport.

7.Cura de slabire cu apă

Principiile de slabire ale curei cu apa consta in faptul ca organismul face mai greu diferenta intre sete si foame, astfel ca atunci cand sunte hidratatati organismul este “pacalit” ca fiind satul. Cura de slăbire cu apă taie pofta de mâncare și este indicată în special celor care au un regim caloric. Hidratarea organismului trebuie făcută treptat, în decurs de câteva zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: