Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai eficiente ceaiuri în combaterea palpitațiilor. Remedii naturiste pentru cele mai frecvente probleme ale inimii

Cele mai eficiente ceaiuri în combaterea palpitațiilor. Remedii naturiste pentru cele mai frecvente probleme ale inimii

palpitatii

Fiecare dintre noi își dorește să fie sănătos până la adânci bătrâneți, însă stilul de viață dezordonat poate avea un impact nefast asupra sănătății. Așa se face că, unele persoane ajung să se confrunte cu probleme cardiace și cu stări de anxietate. Iată ceaiurile pe care le puteți consuma dacă aveți palpitații, conform experților în domeniul sănătății.

Cele mai eficiente ceaiuri în combaterea palpitațiilor

Palpitațiile înseamnă acele bătăi neregulate ale inimii. De regulăsunt mai puternice decât în mod obișnuit. Alteori apare senzația că inima sare o bătaiePalpitațiile pot apărea în orice moment, indiferent dacă persoană care le resimte se odihneștesau desfășoară o activitate.

Multe persoane se plâng de faptul că au probleme cu inima și se confruntă în fiecare zi cu palpitații sau stări de amețeală. În cazul în care afecțiunile cardiace nu sunt într-un stadiu grav, putem să ameliorăm simptomele și să ținem sub control bolile inimii apelând la câteva remedii naturiste, care promit să amelioreze simptomele.

Între cele mai eficiente ceaiuri împotriva palpitațiilor se numără: talpa-gâștei, valeriana, rozmarinul, păducelul, orzul verde, traista-ciobanului, ciuboțica-cucului și pătlagina. Talpa-gâștei este eficientă în tratarea anginei pectorale, a hipertensiunii arteriale, reglează bătăile inimii și previne tahicardia.

Valeriana și traista-ciobanului reglează bătăile inimii

La fel de benefică este și valeriana. Această plantă are efecte calmante asupra sistemului nervos și reglează tensiunea arterială. Ceaiul de valeriană este benefic în tratarea durerilor de cap, a insomniei, a atacurilor de panică și a tensiunii mărite, conform specialiștilor în domeniul sănătății. Rozmarinul are capacitatea de a regla ritmul cardiac și elimină stările de tensiune arterială.

O altă plantă recomandată în tratarea afecțiunilor cardiace moderate este traista-ciobanului. Pentru a pregăti un ceai de traista-ciobanului se pune într-o cană o lingură de plantă uscată apoi se toarnă apă clocotită și se lasă la infuzat. Ceaiul trebuie să fie consumat dimineața și seara, înainte de a mânca.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: