Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai frumoase felicitări cu „La mulți ani!”. Ce urări originale să le transmiți celor dragi

Cele mai frumoase felicitări cu „La mulți ani!”. Ce urări originale să le transmiți celor dragi

GALERIE FOTO (5)

Dacă ai părinții, familia sau un prieten cel mai bun pe care te poți baza indiferent de situație, ești un norocos. De aceea, este obligatoriu să le arăți cât de mult îi respecți și prețuiești. Și nu există o ocazie mai bună de a face acest lucru decât la aniversarea nașterii lor. Așadar, copleșește-i cu mesaje originale cu „La mulți ani!”.

Mesaje originale „La mulți ani!”

„Numără-ți viața după zâmbete, nu după lacrimi. Numără-ți vârsta prin prieteni, nu prin ani. La mulți ani!”

„La mulți ani! Sper ca toate dorințele și visele tale de ziua ta să devină realitate.”

„O urare pentru tine de ziua ta de naștere, orice ai cere să primești, orice ai căuta să găsești, orice ți-ai dori să ți se împlinească de ziua ta și întotdeauna. La mulți ani!”

” Te așteaptă un alt an plin de aventuri. Întâmpină-l sărbătorindu-ți ziua de naștere cu fast și splendoare. Îți dorim o zi de naștere fericită și plină de distracție!”

„Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o în trecut să se întoarcă la tine în această zi. Îți doresc o zi de naștere foarte fericită!”

„La mulți ani! Viața ta este pe cale să prindă viteză și să explodeze în stratosferă. Poartă centura de siguranță și asigură-te că te bucuri de călătorie. La mulți ani!”

„În această zi de naștere, îți doresc fericire și iubire din belșug. Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și fie ca doamna noroc să-ți viziteze casa astăzi. La mulți ani unuia dintre cei mai dulci oameni pe care i-am cunoscut vreodată.”

„Fie ca tu să fii înzestrat cu cele mai mari bucurii ale vieții și cu o fericire nesfârșită. La urma urmei, tu însuți ești un dar pentru pământ, așa că meriți tot ce e mai bun. La mulți ani!”

„Nu număra lumânările… vezi luminile pe care le dau. Nu număra anii, ci viața pe care o trăiești. Îți doresc să ai parte de o perioadă minunată. La mulți ani!”

„Uită trecutul; privește înainte spre viitor, căci cele mai bune lucruri urmează să vină.”

„Zilele de naștere sunt un nou început, un nou început și un moment pentru a urmări noi eforturi cu noi obiective. Mergeți înainte cu încredere și curaj. Sunteți o persoană foarte specială. Fie ca astăzi și toate zilele tale să fie uimitoare!”

„Ziua ta de naștere este prima zi a unei alte călătorii de 365 de zile. Fii firul strălucitor în frumoasa tapiserie a lumii pentru a face din acest an cel mai bun de până acum. Bucură-te de călătorie.”

„Fii fericit! Astăzi este ziua în care ai fost adus în această lume pentru a fi o binecuvântare și o inspirație pentru oamenii din jurul tău! Ești o persoană minunată! Fie ca tu să primești mai multe zile de naștere pentru a-ți îndeplini toate visele!”

Cele mai frumoase felicitări cu „La mulți ani!”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: