Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai frumoase locuri pe care să le vizitezi în Napoli. FOTO

Cele mai frumoase locuri pe care să le vizitezi în Napoli. FOTO

GALERIE FOTO (6)
Napoli este un oraș minunat de descoperit. Orașul din sudul Italiei are în spatele fațadelor muzee și biserici frumoase. Puteți petrece cu ușurință mai multe zile pentru a vizita toate obiectivele turistice, deoarece nu numai locuri celebre precum Pompeii, Herculaneum și metroul din Napoli merită văzute, ci orașul Napoli vă oferă mult mai mult decât atât. Istoria orașului este atât de strâns legată de prezent, încât repere unice pot fi găsite în mai multe locuri din oraș. Aveți o mulțime de biserici impresionante, unice în lume, cum ar fi Duomo și Gesù Nuovo.

Cele mai frumoase locuri pe care să le vizitezi în Napoli

Merită vizitată și regiunea Napoli, unde vă puteți plimba prin micile sate de pe Coasta Amalfi. Sau puteți vizita insule precum Capri și Procida, care se află în largul coastei orașului Napoli. Faceți clic pe unul dintre punctele de atracție de mai jos pentru mai multe informații despre atracțiile turistice și obiectivele turistice din Napoli.

Pompeii

Săpăturile din zona arheologică Pompei sunt una dintre cele mai faimoase atracții din Napoli și din Italia. Era un loc care se afla în apropierea vulcanului Muntele Vezuviu. În anul 79 d.Hr., vulcanul a erupt și a acoperit orașul cu cenușă vulcanică. Mulți oameni au murit, iar orașul a căzut în uitare. Până în secolul al XVIII-lea, când s-au făcut eforturi pentru a scoate orașul din stratul de cenușă. Astăzi, Pompei este înfloritor pentru turism, istorici și arheologi. ‘Mai multe informații despre vizitarea orașului Pompei și rezervarea biletelor’.

Vesuvius Napoli

Muntele Vezuviu este un vulcan situat la sud-est de Napoli. Marea erupție a Muntelui Vezuviu a avut loc în anul 79 d.Hr. și orașele care se aflau la poalele acestui vulcan, Pompei și Herculaneum, au fost distruse. Astăzi, acest stratovulcan poate fi vizitat. Se poate face o plimbare în jurul craterului și există trasee de drumeție pe vârful peisajului lunar al vulcanului. Se vede ceva fum și vapori de înghițitură care vin de la Vezuviu, dar nu mai mult de atât. În plus, în partea de sus ai parte de o priveliște frumoasă a orașului Napoli. Nu uitați să vă rezervați biletele din timp!

Herculaneum

Atunci când se vorbește despre marea erupție vulcanică a Vezuviului, orașul Pompei este adesea menționat. De cealaltă parte a vulcanului ați avut un alt oraș, care a fost Herculaneum. Acest oraș a fost mai puțin distrus decât Pompei și a fost acoperit doar de o scurgere de lavă de 20 de metri grosime. Când te plimbi prin Herculaneum ai cu adevărat sentimentul că te plimbi printr-un oraș roman autentic. Clădirile sunt mult mai bine conservate în timpul erupției vulcanice, este, de asemenea, mult mai mic decât Pompei și chiar mai aproape de Napoli.

Vizitarea subterană a orașului Napoli

Napoli nu are doar o istorie bogată la suprafață, dar există și multe de făcut în subteran. Există o rețea de piețe și străzi construite de greci și romani și care au fost folosite ulterior ca adăposturi antiaeriene în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Aveți la dispoziție diferite trasee pe care le puteți vizita cu un tur ghidat, cum ar fi Napoli Sotteranea, unde puteți admira apeductul greco-roman și teatrul roman. Un alt punct de atracție este Galleria Borbonica, un tunel de evadare creat de regele Ferdinand al II-lea Bourbon.

Gesu Nuovo

Gesù Nuovo, cunoscută și sub numele de „Isus cel Nou”, este una dintre cele mai importante biserici și, de asemenea, cea mai frumoasă biserică din Napoli. Biserica se numește Gesù Nuovo pentru a distinge bazilica de vechea biserică a lui Isus. A fost construită în 1470 de prințul Salerno Roberto Sanseverino. Astăzi, Gesù Nuovo își datorează popularitatea interiorului copleșitor, numeroaselor fresce, grădinii colorate și încăperilor decorate. Biserica a devenit exemplul principal pentru Renașterea și Barocul napolitan.

Catacombele din Napoli

Catacombe di San Gennaro este un mormânt mare al unei familii nobile din secolul al II-lea d.Hr., tăiat în tuf și pus ulterior la dispoziția comunității creștine. Rămășițele primului patron al orașului Napoli, Sfântul Agrippinus, și mai târziu ale martirului San Gennaro au fost adăugate în secolul al IV-lea. Catacombe di San Gaudioso este mormântul episcopului de Abitinia, Gaudiosus. Acesta a ajuns în Napoli din întâmplare și a murit între anii 451 și 453. Mormântul său a primit multă atenție și, treptat, a fost creată Catacomba de San Gaudioso.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: