Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai frumoase mesaje și felicitări de „La mulți ani!” de Sfântul Andrei. Urări în imagini pentru Whatsapp și Messenger. FOTO

Cele mai frumoase mesaje și felicitări de „La mulți ani!” de Sfântul Andrei. Urări în imagini pentru Whatsapp și Messenger. FOTO

GALERIE FOTO (6)

Ziua de 30 noiembrie poartă o însemnătate deosebită pentru românii de pretutindeni, fiind momentul când este sărbătorit Sfântul Andrei, ocrotitorul României si apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastre. Este o zi de sărbătoare pentru cei mai mulți dintre noi, care-i celebrăm astăzi pe aceia care poartă acest nume sfânt. 

Astăzi îi sărbătorim pe cei care poartă numele de Andrei, Andreea, Andreas, Andrada. Sfântul Andrei este considerat ocrotitorul românilor. Semnificația numelui Andrei vine din greacă., de la „andros” care înseamnă curaj, eroism, bărbăție, suflet puternic. Pentru vechii greci, „andros” era esența masculinității, a puterii și totodată a înțelepciunii.

Pentru cei care-și serbează astăzi ziua de naștere sau doar ziua de nume, iată câteva urări care le vor face ziua mai frumoasă. Este o ocazie perfectă să le transmiteți toate gândurile bune, dar și dragostea pe care o simțiți față de ei.

Cele mai frumoase mesaje și felicitări de la mulți ani de Sfântul Andrei

„Apostulul Andrei să te aibă în pază, să îţi aducă liniște în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!”

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

„Dragă Andrei, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sanatate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Andrei al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!”

„Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.”

„Îți urez ca sărbătoarea Sfântului Andrei să îți aducă o viață curată, frumoasă, plină de bucurii și dragoste. La mulți ani Andreea!”

”Să-ți dea Domnul sănătate,

Judecată înțeleaptă,

Viață lungă pământească,

Ce dorești să se-mplinească!

La multi ani fericiți, Andrei/Andreea!”

„În aceasta zi minunata, eu iți doresc să-ți trăiești viață așa încât să nu-ți para rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit și să ai puterea să lași în urma tot ceea ce te supără, pentru a putea fi fericit! La mulți ani, Andreea!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasa precum o grădina plină cu flori. La mulți ani, Andreea!

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile lângă cei dragi”.

„La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!”

”La mulți ani, Andrei / Andreea! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu îmi luminezi mie viața. Fie-ți viața senină ca răsăritul de soare iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat care să țină o viață întreagă!”

Urări în imagini pentru Whatsapp și Messenger. FOTO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: