Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai frumoase urări de 8 martie! Mesaje pentru mame, soții, soacre, iubite, colege și profesoare

Cele mai frumoase urări de 8 martie! Mesaje pentru mame, soții, soacre, iubite, colege și profesoare

Cele mai frumoase urări de 8 martie! Mesaje pentru mame, soții, soacre, iubite, colege și profesoare

Iată o selecție a celor mai frumoase urări de 8 martie pentru mame, soții, soacre, iubite, colege și profesoare!

Cele mai frumoase urări de 8 martie pentru mama

– Draga mea mamă! La mulți ani, felicitări! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie. Îți doresc o bătrânețe liniștită, fără boli și tristețe.

– O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!

–  Unei singure ființe din viața mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naștere, m-a crescut şi m-a învățat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie. Te iubesc, mama! La mulți ani!

– Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

Cele mai frumoase urări de 8 martie pentru soție

– Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

– Îți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeață şi… de dragostea mea necondiționată. La mulți ani, de Ziua Femeii!

– Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 martie pentru ca toata lumea știe că tu ești minunea vieții mele. La mulți ani, scumpa mea soție!

– Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru ca acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc.”

Cele mai frumoase urări de 8 martie pentru soacră

Fie ca primăvara iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!

– Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie pentru a doua mea mamă! Rămâi la fel de înțeleaptă, înțelegătoare și minunată! Nu te îmbolnăvi niciodată. Fii fericită, sănătoasă și plină de viață

– Femeia, căreia umanitatea îi datorează continuitatea şi perpetuarea vieții, a fost şi va fi elogiată în cântece şi opere artistice. De când e lumea, Femeia a ținut mereu aprins focul în căminul familial, a păstrat cu sfințenie datinile străbune, a sădit speranță şi noblețe în inimile celor apropiaţi.

Cele mai frumoase urări de 8 martie pentru iubită

– În această zi specială, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și pentru cei dragi. Ești un stâlp de susținere, o sursă de inspirație și un exemplu de urmat pentru noi toți. Să ai un 8 Martie extraordinar!

– Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă ești departe de mine! De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

– Iubite mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!

– Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port. La mulți ani, iubite mea!

Cele mai frumoase urări de 8 martie pentru colege

– Îți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare, de fiecare pată de verdeață! La mulți ani, de Ziua Femeii!

– Va doresc, doamnelor şi domnișoarelor, să aveți parte de o primăvară plină de iubire şi armonie, aducându-Vă în dar un firav mărțişor, simbol al dragostei, care, prin spiritul său de primăvară, să zăbovească cât mai mult în sufletul Dumneavoastră.

– Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!

– De 8 Martie, îți doresc să fii fericită și împlinită, să ai parte doar de zile senine și de momente memorabile, sănătate și mult noroc.

-Femeile sunt stelele care luminează viața noastră și ne umplu de bucurie și speranță. Vă mulțumesc că sunteți mereu acolo pentru noi și că ne faceți viața mai frumoasă. La mulți ani, dragi doamne și domnișoare!”

Cele mai frumoase urări de 8 martie pentru profesoare

– Doamna profesoară sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!

– În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. Mulțumesc/Mulțumim, doamnă profesoară!”

– 1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebita. Vă doresc o zi speciala, la fel ca dumneavoastră.

– Fiţi înconjurată de căldură, tandrețe, armonie, dragoste, înțelepciune, zâmbete de copii, bunăstare, sănătate dumneavoastră şi apropiaților dumneavoastră. Fie ca pacea şi înțelegerea să domine mereu în familiile Dumneavoastră.

 

 

 

 

 

Sursa foto:ziarulunirea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: