Redactia.ro
Home » Monden » Cele mai grele nume din industria muzicală vor cânta la nunta Andei Adam. Incredibil care este surpriza serii

Cele mai grele nume din industria muzicală vor cânta la nunta Andei Adam. Incredibil care este surpriza serii

Anda Adam nu se mai ascunde! Cum s-a afișat artista cu noul ei iubit

Astăzi, Anda Adam și Yosif Mohaci își vor uni destinele într-o nuntă de poveste, pregătind un eveniment deosebit ce va rămâne în memoria invitaților. Nunta va fi marcată de prezența unor artiști de top din industria muzicală românească și momente artistice spectaculoase, reflectând dorința mirilor de a oferi o petrecere unică și memorabilă.

Program artistic impresionant

La nunta Andei Adam vor cânta unele dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală românească, printre care Tzanca Uraganu, Mr. Juve, Oana Radu, Cocoș de la Călărași și Florin Salam. Acești artiști vor contribui la crearea unei atmosfere de neuitat, asigurând divertismentul de top pentru cei 250-300 de invitați.

Anda Adam a dezvăluit că mireasa nu va cânta la nunta sa, deoarece se crede că aduce ghinion, însă a pregătit un program artistic foarte frumos și bine stabilit. Pe lângă recitalurile muzicale, vor exista și 30 de numere de show cu acrobații, aducând un plus de spectaculozitate evenimentului.

Nuntă într-un club, concept atipic

Mirii au optat pentru un concept de nuntă atipic, alegând să organizeze evenimentul într-un club, în loc de un ballroom sau restaurant tradițional. Inspirați de atmosfera vibrantă și energică de la Lio Ibiza, Anda și Yosif au dorit să creeze o super petrecere care să iasă din tiparele convenționale.

Locația aleasă va permite implementarea unor elemente de divertisment spectaculoase, cum ar fi acrobați pe papainoage cu costume luminoase, fete suspendate în globuri și costume cu oglinzi. Aceste detalii unice vor contribui la crearea unei atmosfere magice și extravagante.

Momente de neuitat și surprize speciale

Pe lângă programul artistic impresionant, Anda Adam și Yosif Mohaci au pregătit și alte surprize pentru invitați. Un moment special va fi cel de tobe și tarabane cu Giovanni, care va aduce un plus de dinamism și energie petrecerii. Spre dimineață, Florin Salam va întreține atmosfera cu recitalul său, adăugând un final apoteotic evenimentului.

Nunaa Andei Adam și a lui Yosif Mohaci se anunță a fi un eveniment de neuitat, plin de momente spectaculoase și surprize. Prin alegerea unor elemente de divertisment inedite și a unei locații neconvenționale, mirii și-au propus să ofere invitaților o experiență unică și memorabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: