Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai importante 5 lucruri care ne iau energia și puterea. Nu este bine să le împrumutăm niciodată

Cele mai importante 5 lucruri care ne iau energia și puterea. Nu este bine să le împrumutăm niciodată

Articolele împrumutate preiau adesea energia și puterea din noi. Potrivit dcnews.ro, există unele superstiții care demonstrează că nu este bine să împrumuți anumite obiecte de la tine acasă pentru că vei avea ghinion și vă va merge prost pe toate planurile.

Sarea

Se spune că nu este bine să împrumuți sare din casă deoarece acest condiment poartă anumite energii care îți pot afecta destinul. Sarea este unul dintre cele mai populare ingrediente magice, așa că nu merită să o împrumuți pentru că cel care o cere s-ar putea folosi pentru a te răni, iar când o ridici o poți lua, iar energia negativă se va instala, astfel poți pierde fericirea, ba chiar se spune că acei oameni care împumută sarea au probleme de sănătate sau de familie.

Vesela

Ca și în cazul sării de masă, ustensilele de bucătărie sunt, de asemenea, încărcate cu energia familiei tale. Astfel, dacă cineva împrumută o ceașcă, o farfurie sau orice alt obiect de veselă personală, nu ți-o va mai da înapoi.

Hainele

Dacă ai împrumutat haine de la prieteni sau de la alte persoane, uită de acest obicei. Cel mai mare risc vine de la pantofii care absorb cea mai negativitate atunci când sunt purtați de alte persoane.

Mulți oameni cred că schimbarea pentru o perioadă este normală, dar este mai bine să nu o facă. Dacă cumpărați un articol folosit, nu este nimic în neregulă cu el, deoarece plătiți pentru el, dar chiar și în acest caz, trebuie efectuată o curățare viguroasă.
Îmbrăcămintea este personală, așa că chiar dacă o împumuți de la cei dragi ție care cu siguranță nu vor dori să te rănească, este mai bine să oferi ceva în schimb pentru ca energiile să fie diminuate.

Bijuteriile

Bijuteriile nu pot fi împrumutate sub nicio formă de la o altă persoană. Experții în bioenergie spun că bijuteriile au o aură protectoare și împrumutate altei persoane pot provoca mari neplăceri proprietarilor, în special îngrijirii sănătății. Cele mai periculoase sunt bijuteriile din argint sau platină.

Mătura

Dacă cineva dă sau ia o mătură de la un străin pentru o perioadă, atunci, în funcție de semne, poate apărea frustrarea financiară. Poate exista o linie neagră care duce la pierderi aleatorii de bani, probleme la locul de muncă.
Mătura nu trebuie să iasă din casă. Acest lucru este important doar atunci când nu mai aveți nevoie de el. Dacă îl împrumuți, problemele că pot copleși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: