Redactia.ro
Home » Horoscop » Cele mai infidele zodii din tot horoscopul! Toţi fug de ele

Cele mai infidele zodii din tot horoscopul! Toţi fug de ele

Horoscop 23 decembrie 2020

Zodia defineste in buna masura actiunile pe care le facem, caracterul si nivelul de sensibilitate, printre altele. Cand vine vorba de familie, multe zodii sunt focusate pe aceste aspecte, in timp ce altele vor doar sa fie albinute si sa sara din floare in floare. Iata cele mai infidele zodii:

Gemenii – Acestia flirteaza cu atata usurinta de parca ar savura o farfurie cu mancare buna. Complimentele la adresa lor sunt binevenite, insa nu garantam ca ofera si ceva la schimb, stiuta fiind latura lor zgarcita. Gemenii prefera sa se bazeze pe dualitate, indiferent de situatie sau eveniment, astfel ca, nu e exclus sa fie implicat in doua relatii in acelasi timp.

Balantele – Nativii acestei zodii sunt pusi in situatia de a intoarce spatele atunci cand nu mai primesc atentie, cadouri, dragoste si echilibru. Lipsa sigurantei ii face pe cei nascuti in zodia Balanta sa reconfigureze traseul si sa caute dragostea in alta parte.

Scorpionii – Iata o zodie de care ar trebui sa te feresti, daca ai de gand sa iti cauti dragostea, sa iubesti fara margini si sa te casatoresti. Scorpionii se pot implica in tot felul de aventuri amoroase, fara ca partenerul de viata sa banuiasca acest lucru. In plus, o pot face de mai multe ori.

Sensibilii Pesti, gata de noi aventuri

Pestii – Latura lor sensibila ii face pe Pesti sa fie mereu in cautarea dragostei. In plus, sunt tot timpul tentati de ceea ce se regaseste in afara bulei lor de confort, chiar daca se ranesc. Astfel ca, si Pestii pot fi implicati in alte relatii amoroase pe langa cea oficiala, asta daca isi pun mintea si vor cu tot dinadinsul.

Berbecii – Iata niste nativi care se lasa purtati de val. Si ce val! Acestia cad in ispita si se bazeaza pe trairile emotionale in loc de gandirea rationala. Isi inseala partenerul destul de repede si cu usurinta, mai ales cand intervine rutina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: