Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cele mai mari câștiguri din istoria ruletei

Cele mai mari câștiguri din istoria ruletei

GALERIE FOTO (3)

Ruleta este unul dintre jocurile iconice ale cazinoului. Pe cât de simplu și distractiv este jocul de ruletă, pe atât de multe șanse de câștig oferă. De-a lungul timpului au existat jucători atât de norocoși, încât au câștigat premii uimitoare la jocul de ruletă. Vezi și tu care sunt cele mai mari câștiguri din istorie, iar dacă te simți inspirat profită de Maxbet bonus și joacă ruleta online.

Pedro Grendene Bartelle – $3.5 Million (2017, Rio de Janeiro)

În timp ce multe dintre cele mai mari câștiguri ale ruletei au avut loc înainte de apariția smartphone-urilor, victoria lui Pedro Grendene Bartelle a fost una recentă și deși nu a avut loc online ci într-un cazino terestru, momentul victoriei a fost înregistrat de un jucător cu ajutorul unui telefon mobil.
Omul de afaceri brazilian a mers la hotelul Conrad din Punta del Este din Uruguay pentru a sa profita de o seară de distracție. El și prietenii săi s-au înghesuit în jurul mesei de ruletă, iar Bartelle și-a pariat toate jetoanele pe numărul 32. În total, brazilianul a depus 35.000 de dolari pe linie. În timp ce roata ruletei a aterizat pe numărul 32, atât Bartelle, cât prietenii lui au izbucnit în aclamații. Pedro Grendene Bartelle a câștigat 3.5 Milioane de dolari.
Deși este un mare câștig, pentru omul de afaceri nu a reprezentat o sumă colosală. Unchiul lui Bartelle, Alexandre Grendene Bartelle, este un om de afaceri și miliardar brazilian, iar nepotul său a fost președintele unei importante companii de încălțăminte din America Latină. În 2014, Bartelle însuși a atins statutul de miliardar.

Charles Wells – 2 milioane de franci (1891, Monte Carlo)

În 1891, Charles Wells, un jucător cu mize mici a avut norocul unui câștig cu adevărat mare.
Wells participa jocurile de noroc din faimosul Monte Carlo Casino Resort, când un câștig neașteptat i-a schimbat viața. Deși șansele de a câștiga la ruletă sunt în general în favoarea casei, el a reușit cumva să câștige la 23 din 30 de rotiri consecutive. Jucătorul a falimentat literalmente banca, deoarece cazinoul pur și simplu nu a mai avut bani pentru a realiza plata pe loc.
Cu toate că a câștigat un premiu colosal, Wells a mers chiar mai departe. S-a întors în același cazino și a câștigat încă o dată, aproximativ un milion de franci.

Mike Ashley – £820,000 (2008, Londra)

Există multe istorisi despre jucători cărora viața li s-a schimbat după ce au câștigat premii uimitoare la ruletă. Nu este însă cazul lui Mike Ashley. Deși acesta a câștigat sume importante la ruletă, viața lui era atât de opulentă încât noile câștiguri nu au făcut o diferență prea mare. La momentul câștigului, Ashley era deja un miliardar cu multe afaceri, deținând inclusiv echipa de fotbal Newcastle United.
În 2008, Ashley a simțit că vrea să guste din adrenalina gamblingului, așa că a vizitat un cazinou privat din Mayfair. A pus un pariu enorm de 480.000 de lire sterline pe un „pariu complet”. Mingea a aterizat pe numărul 17, iar Ashley a câștigat.

Sir Philip Green – $2 Million (2004, Londra)

Sir Philip Green este un miliardar britanic, președintele Grupului Arcadia. Dacă numele nu îți spune nimic, s-ar putea să recunoști unele din brandurile de modă și cu comercianții cu amănuntul precum Topshop, Topman, Wallis, Evans, Burton și Outfit pe care miliardarul le deține.
Green a fost întotdeauna client fidel al celor mai bune cazinouri din Londra, iar în anul 2004 a vizitat Les Ambassadeur’s Club din Mayfair. Aici nu a avut un singur pariu câștigător. A intrat într-o serie puternică de pariuri și a mers până la punctul în care a ajuns să declanșeze un steag roșu în cazino. Asta pentru că a câștigat peste două milioane de euro.
În ceea ce privește care au fost pariurile câștigătoare, Sir Philip Green preferă să joace un amestec de roșu și negru și să mixeze câteva pariuri directe care plătesc 35 la 1.

Joseph Jagger – $375,000 (1873, Monte Carlo)

Joseph Jagger, fără nicio legătură cu Mick Jagger, era un inginer mecanic care înțelegea foarte bine mașinile și modul lor de funcționare. Cu toate acestea, el a folosit un set diferit de abilități pentru a bifa marea sa victorie pe masa de ruletă.
Jagger a mituit șase funcționari care lucrau la ruletă la cazinoul din Monte Carlo și le-a cerut să ia notițe și să urmărească locul unde mingea ateriza pe roată. După ce au făcut asta timp de câteva săptămâni, lucrătorii i-au raportat lui Joseph Jagger ce au descoperit. Acesta a construit pe baza informațiilor un model clar: buzunarele 7, 8, 9, 18, 19, 22, 28 și 29 erau mai frecvente decât oricare altele.
Folosind informațiile pe care le-a adunat, Jagger a ajuns să câștige aproximativ 375.000 de dolari în următoarele câteva zile.

Billy Walters – $3-$4 million (Caesars Palace)

Billy Walters este unul dintre cei mai mari pariori sportivi din toate timpurile. Cu toate acestea, în anii 1980, Walters era și un adevărat vrăjitor când venea la ruletă. Planul pe care Walter l-a pus la cale însă nu era foarte corect. Intenția lui era să caute acele roți de ruletă părtinitoare, care dintr-un motiv sau altul nu erau 100% aleatorii. Pentru a le identifica, Walters a angajat o echipă întreagă de oameni care să-l ajute.
Totul până într-o zi în care Walters i-a convins pe reprezentanții cazinoului Caesars Palace să-și ridice limitele. Walters a profitat din plin, deoarece roțile ruletei cazinoului păreau să favorizeze cinci numere. Jucând 1000 $ – 2000 $ pe o rotație, el a ajuns să le câștige aproximativ 3 – 4 milioane de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini