Redactia.ro
Home » Horoscop » Cele mai mincinoase zodii de femei. Te trădează cu zâmbetul pe buze

Cele mai mincinoase zodii de femei. Te trădează cu zâmbetul pe buze

Cele mai mincinoase zodii de femei. Te trădează cu zâmbetul pe buze

Unele zodii sunt de-a dreptul mincinoase, mai ales femeile guvernate de acestea. Se spune că există patru zodii de femei foarte mincinoase, care te trădează cu zâmbetul pe buze și nu au nicio remușcare când îți fac rău. Să te ferești de ele, pentru că sunt rele și te pot face foarte ușor din vorbe.

Zodiile de femei care mint cel mai mult

Zodiile spun multe desore noi și dezvăluie trăsături pe care nu am vrea să le afle nimeni. Oricât de talentați am fi în arta mințitului, adevărul iese mereu la iveală. Femeile sunt de fel foarte șirete, dar și de ele te prinzi la un moment dat. Există patru zodii care chiar mint de îngheață apele și pe care ar trebui să le cam evităm.

Citește și: Topul zodiilor care nu știu să mintă! Adevărul este sfânt pentru acești nativi!

Zodia Săgetător este una dintre zodiile de femei care mint de îngheață apele. Cu ele niciodată nu o scoți la capăt, pentru că mereu vor încerca să te amăgească și să insiste că spun adevărul. Chiar dacă le demonstrezi cu dovezi clare că mint, nu vor renunța la ideea lor. Ascund multe, sunt misterioase și știu să îi ducă pe bărbați de nas și să îi convingă că sunt cele mai sincere din lume.

Balanțele mint mult și iau totul ca pe o glumă mai mereu. Le place să spună poveşti exagerate, minciuni nevinovate, totul pentru a fi în centrul atenției. Uneori au tendința să exagereze când simt nevoia puternică să se afirme și nu au nicio remușcare când adevărul iese la iveală. De multe ori apelează la minciuni ca să iasă din situații stânjenitoare.

Cele mai mincinoase zodii

Femeia-vărsător mint și o fac foarte bine! Motivul pentru care minte atât de mult această zodie este pentru că îşi doreşte ca oamenii să o placă. Vrea să pozeze în ceea ce nu e, iar pentru asta nu poate decât să evidențieze detalii ce nu o definesc.

Racul este unul dintre semnele zodiacale care mint cu bună intenţie şi chiar funcţionează. Femeile Rac au tendința de a ascunde adevărul ca să îi facă pe oameni să se simtă mai bine. Se gândesc mereu la cei din jur și pentru ele contează să îi vadă zâmbind. Dacă minciunica le face ziua mai bună, ele știu ce au de făcut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: