Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai neinspirate cadouri de Valentine’s Day. Să nu iei niciodată așa ceva. FOTO

Cele mai neinspirate cadouri de Valentine’s Day. Să nu iei niciodată așa ceva. FOTO

GALERIE FOTO (7) Ziua Îndrăgostiților 2024. Se spune sa nu „La Mulți Ani” pe 14 februarie, de Sf. Valentin

Cele mai neinspirate cadouri de Valentine’s Day. Pe 14 februarie, cupluri celebrează dragostea care-i leagă. Cei care au o relație știu că se apropie Ziua Îndrăgostiților, poate fi un pretext pentru gesturi de afecțiune sau de a face cadouri. Cu toate astea, trebuie să știti ce cadouri să nu faceți în această zi specială.

Cele mai neinspirate cadouri de Valentine’s Day. Să nu iei niciodată așa ceva. FOTO

Peste două zile este Ziua Îndrăgostiților, iar cei care sunt într-o relație trebuie să își surprindă partenerii. Pentru a evita să nu cumpărați un cadou neapreciat sau nedorit, îți dăm câteva exemple de cadouri neinspirate de Valentine’s Day. Cadouri precum bijuterii, bomboane de ciocolată și buchetele de flori sunt mereu o alegere sigură de Ziua Îndrăgostitilor, dar cei care vor depășească clasicele cadouri și vor să opteze pentru alte alegeri trebuie să țină cont de cadourile pe care trebuie să le evite.

Ceasuri

Dacă vrei să-i cumperi partenerului de cuplu un ceas, ar fi bine să renunți la această idee. Există o surperstiție veche care spune că un astfel de cadou aduce certuri și că ceasul ar măsura timpul pe care îl mai are relația.

Ceas

Bijuterii din chihlimbar

Acestea sunt la mare căutare și chiar sunt cumpărate în această zi specială, dar momentul nu este potrivit acum. Se spune că acestea prevestesc deziluzia în relație, motiv pentru care ar fi bine să nu fie cumpărate de Ziua Îndrăgostiților.

Bijuterii chilimbar

Cravată

Ar fi bine să nu-i cumperi iubitului tău o cravată, deoarce se spune că este un obiect pe care se pot face vrăji și blesteme.

cravata

Perle

Perlele pot fi cele mai bune prietene ale femeilor, dar acestea nu pot fi oferite cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Pentru că ele sunt considerate un simbol al morții sau al pierderii, ferește-te să le oferi cadou de Valentine’s Day.

Perle

Șosete

Nu se cumpără șosete de Ziua Îndrăgostiților. Se spune că este unul dintre cadourile lipsite de imaginație și cu siguranță nimeni nu își dorește asta.

Sosete

Produse de bucătărie

Chiar dacă aoal sau spatula s-au deteriorat, Valentine’s Day nu este o ocazie bună pentru a face un asemenea cadou. Partenera sa s-ar putea să nu fie încântată de această surpriză.

Produse de bucatarie

Superstiţii de Ziua Îndrăgostiţilor

Se spune că dacă vezi o veveriță în această zi, mare atenția la bărbatul cu care te vei căsători, Se crede că va fi un bărbat zgârcit și exagerat de econom. Dacă bărbații doresc să le ofere flori partenerei lor, aceștia trebuie să știe că nu este bine ca în buchete să fie mai puțin de 14 flori.

Mai mult, e de preferat să se evite florile de culoare galbenă, deoarece se spune că aduc ghinion. Mai mult, se spune că surprizele nu se deschis mai devreme de 14 februarie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: