Redactia.ro
Home » Horoscop » Cele mai nepotrivite combinații de zodii. Sigur se vor despărți

Cele mai nepotrivite combinații de zodii. Sigur se vor despărți

Cele mai nepotrivite combinații de zodii. Sigur se vor despărți

Unele cupluri se potrivesc de minune. Însă pot fi și oameni perfect adorabili individual, dar împreună devin o rețetă pentru dezastru și sigur se vor despărți. Aceste perechi de semne zodiacale fac cele mai nepotrivite cupluri pentru că relațiile lor sunt pline de negativitate. Nu contează cât de multă muncă depun în relația lor, nu se pot face niciodată fericiți unul pe celălalt. La urma urmei, dragostea nu este singurul ingredient de care are nevoie o relație pentru a prospera.

1. Berbec și Taur

Berbecul și Taurul sunt două semne zodiacale care sunt amândouă foarte certărețe și încăpățânate din fire. Ambele semne sunt înălțătoare și nu se vor da niciodată jos de pe cai mari pentru a avea o discuție adecvată. Dacă se ceartă, vor aștepta ca celălalt să își ceară scuze mai întâi, iar când niciunul dintre ei nu o va face, se va ajunge la o luptă care va sfârși prin a face rău ambelor părți implicate. Din moment ce Berbecul și Taurul au zero abilități de comunicare, ei formează unul dintre cele mai nepotrivite cupluri de semne zodiacale.

2. Taur și Săgetător

Aceste două semne zodiacale fac un cuplu amoros dezastruos pentru că nu au nimic în comun. Taurul este cu picioarele pe pământ și preferă să petreacă o viață liniștită și pașnică, în timp ce Săgetătorii sunt atrași de aventuri și petreceri. Săgetătorii pot fi atrași de stabilitatea pe care Taurul promite să o aducă în viața lor, dar în cele din urmă se vor plictisi să ducă o viață atât de monotonă. Taurii îi plac Săgetătorii pentru firea lor combativă, dar își dau seama rapid că nu este ușor să îi facă pe cei din semnul de foc să se așeze la casa lor. Contrariile se pot atrage, dar de obicei formează cele mai nepotrivite cupluri de semne zodiacale.

3. Gemeni și Fecioară

Gemenii și Fecioara pornesc bine, dar se numără printre semnele zodiacale incompatibile. Cu toate acestea, există o atracție instantanee de netăgăduit între cele două semne care sunt greu de trecut cu vederea. Dar adevăratele probleme încep atunci când așa-numita fază a lunii de miere se termină. Gemenii sunt un semn nestatornic, indecis, cu o abordare idealistă a vieții. Fecioara este mai degrabă o fire practică. Sunt perfecționiști prin natura lor și și-au petrecut toată viața lucrând pentru a-și atinge obiectivele fără a fi descurajați de obstacole. Atitudinea cavaleristă a Gemenilor o înnebunește pe Fecioară. Iar Gemenii nu se pot abține să nu-și dorească pe cineva mai relaxat. Aceste două semne zodiacale se pare că nu reușesc să facă să funcționeze, indiferent cât de mult se străduiesc.

4. Rac și Vărsător

Racul este un semn zodiacal foarte emoțional, așa că are nevoie de un partener care să țină pasul cu schimbările lor de dispoziție și să empatizeze cu ei atunci când este nevoie. În timp ce Vărsătorul, pe de altă parte, detestă persoanele care au atât de multe sentimente. Ei preferă persoanele care sunt independente din punct de vedere emoțional și care se pot descurca singure atunci când lucrurile devin dificile. Racul devine invariabil lipicios și nevoiaș într-o relație, ceea ce este de fapt cel mai mare coșmar al Vărsătorului. Relația lor are în cele din urmă un sfârșit amar.

5. Leul și Scorpionul

Leul și Scorpionul se întâlnesc cu mult fast și glorie. Ei sunt cei care postează postări sentimentale pe Facebook și Instagram, ceea ce îi face pe oameni să își dorească să aibă ceea ce cele două semne împărtășesc, vizual, deoarece, de fapt, aceste două zodii puternice cred că fiecare dintre ele are întotdeauna dreptate, așa că nu sunt niciodată cele care fac compromisuri. Atât Leul, cât și Scorpionul sunt perpetuu prinși într-o luptă pentru putere și refuză să dea înapoi. Preferă să-și vadă relația cum mușcă praful decât să își ceară scuze și să se schimbe. În ceea ce privește combinațiile amoroase proaste, aceste două semne cu siguranță primesc tronul!

6. Pești și Balanță

Balanța și Peștii sunt la polul opus, mai puțin atunci când vine vorba de defecte. Peștii își doresc pe cineva moale și blând, în timp ce Balanța speră la un partener care să fie puternic și hotărât. Balanța este deschisă în plan fantezist, dar Peștii tind să fie timizi. Cele două semne zodiacale pur și simplu nu se potrivesc, dar ceea ce îi face să fie un cuplu cu adevărat nepotrivit este faptul că inspiră ce e mai rău în celălalt. Peștii și Balanța iau împreună unele dintre cele mai proaste decizii. În loc să se susțină unul pe celălalt în viață, ei nu vor face decât să se ajute reciproc pentru a-și ruina viețile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: