Redactia.ro
Home » Monden » Celebra actriță s-a transformat în bărbat! Le cere tuturor să-l vadă astfel

Celebra actriță s-a transformat în bărbat! Le cere tuturor să-l vadă astfel

GALERIE FOTO (5) Elliot Page

Ellen Page, actriţa din filmul „Juno”, nominalizată la Oscar, și-a anunțat fanii că a devenit Elliot Page, deoarece este transgender. Și-a arătat public noua identitate.

Ellen Page a devenit Elliot Page

Ellen Page care este transgender a devenit Elliot Page. Actrița și-a anunțat fanii, pe rețelele de socializare despre această schimbare și, totodată, și-a arătat și noua sa înfățisare, sub numele de Elliot Page, informează Agerpres.

Ellen Page are 33 de ani și a dezvăluit încă de acum șase ani că are altă orientare sexuală. Acum însă, a reamintit acest lucru, odată cu decizia de schimbare a numelui. ”Vreau să împărtăşesc cu voi faptul că sunt trans, pronumele pentru mine este el şi mă cheamă Elliot. Mă simt norocos că am ajuns în acea etapă din viaţă în care să pot scrie asta”, a scris Ellen Page pe Twitter.

Elliot Page se teme de prejudecăți

Ellen Page a precizat că se teme de faptul că va fi judecată pentru schimbarea sa. De altfel, nu a dezvăluit etapa de schimbare sexuală în care se află: dacă urmează terapie hormonală sau va trece şi prin operaţii la nivelul organelor genitale, dar şi prin una de extirpare a sânilor.

„Îmi place să fiu trans. Şi îmi place să fiu queer”, a mai mărturisit vedeta canadiană, în vârstă de 33 de ani, care interpretează în această perioadă personajul Vanya în serialul „The Umbrella Academy”, produs şi difuzat de Netflix. Fanii au avut reacții pozitive la postarea lui Ellen Page. Aceștia i s-au adresa cu noul nume, Elliot.„Suntem atât de mândri de super-eroul nostru! Te iubim Elliot!”, au reacţionat reprezentanţii companiei Netflix pe Twitter.

În anul 2014 Ellen Page a spus pentru prima oară că este gay. Era de fapt o dezvăluire, pentru că actrița a mărturisit că s-a ascuns mult timp cu privire la orientarea sa sexuală. Acum, odată cu expunerea publică a orientării sale, crede că a luat cea mai bună decizie.

”Timp de câţiva ani am trăit ascunzându-mă. Şi, în mod clar, ceva la Hollywood şi în industria cinematografică m-a făcut să simt că nu-mi puteam dezvălui homosexualitatea. Acum, că am făcut-o publică, cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”, declara Page pentru AFP în 2016, cu ocazia lansării peliculei „Free Love”.

După ce în 2014 a anunțat că îi plac femeile și nu bărbații, Ellen s-a căsătorit cu dansatoarea Emma Portner care are 26 de ani. Ellen/ Elliot s-a căsătorit cu ea în 2018. Atunci şi-a arătat susţinerea pe social media, scriind:

„Vă rog să aveţi răbdare, să ne respectaţi intimitatea şi să fiţi alături de mine pe acest drum pe care susţin viaţa trans în fiecare zi. Străluceşte în continuare. Te iubesc atât de mult!”, a anunțat atunci Ellen Page.

După ce s-a căsătorit cu Emma Portner, Ellen Page a primit oferte de a juca în mai multe proiecte despre comunitatea LGBTQ. Ellen Page a devenit o actriță cunoscută, la nivel global, în anul 2007, după ce a interpretat o adolescentă însărcinată în flimul ”Juno”. Rolul i-a adus nomilizarea la premiile Oscar, pentru ”cea mai bună actriță”.