Redactia.ro
Home » Monden » Celebra prezentatoare Cristina Herea pleacă de la România TV! Care este motivul demisiei

Celebra prezentatoare Cristina Herea pleacă de la România TV! Care este motivul demisiei

Cristina Herea a demisionat de la România TV. Vestea a luat prin surprindere multă lume, în special pe fanii frumoasei prezentatoare. Motivul este unul foarte întemeiat!

De ce a demisionat Cristina Herea

Este deja bine știut de presă faptul că prezentatoarea de la România TV urmează să devină mamă în acest an. Se pare că aceasta a decis că în urma unor probeme de sănătate să se retragă din lumea televiziunii o perioadă. Chiar ea a fost cea care a dat vestea. Cristina Herea a declarat că este momentul în care trebuie să se retragă o perioadă pentru a se focusa pe sarcină și pe pregătirile pentru rolul de mămică.

În trecut, prezentatoarea s-a iubit cu Codrin Ștefănescu, dar relația lor s-a destrămat după câțiva ani din cauza infidelităților acestuia. În anul 2020, Cristina Herea și-a unit destinul cu Mihai Benga alături de care urmează să aibă o fetiță.

Au fost 11 ani fără să simt nevoia unei pauze mai mari de zece zile. Însă astăzi, micile probleme de sănătate mă obligă să rămân acasă pentru a o aștepta pe bebelușa mea. Merg să îmi aștept bebelușa sănătoasă acasă, iar apoi mă reîntorc la acești oameni minunați de la România TV. Până atunci, mă alătur și eu vouă și-i privesc pe colegii mei de acasă. O să-mi lipsească, în aceste luni, adrenalina știrilor, emoțiile informațiilor și voia bună din redacție, dar și de pe teren.„, a spus Cristina Herea.

Cristina Herea carieră de succes

Cristina Herea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Ea a povestit într-un interviu mai vechi faptul că este în lumea televiziunii de peste un deceniu și a muncit mult să ajungă la performanța de astăzi. Cristina Herea a povestit că la vremea când ea era „boboacă” în ale televiziunii, mondenul începuse să acapareze presa, dar domeniul politic pentru care ea își dorea să lucreze nu reușea să fie doborât.

Am intrat în presă acum 12 ani când mondenul acaparase toată zona aceasta publică de presă, însă nu invadase şi zona politică sau socială. Presa modenă era „paria”, era aspectul negativ al presei iar, în general, oamenii încercau să se ferească de această zonă. Ei bine, astăzi este apanajul tuturor celor care vor să fie vizibili, fie ei chiar şi într-un domeniu extrem de serios precum politica.

Acum zece ani presa mondenă nu era echivalentul acestei efemerităţi în care erau foarte mulţi mondeni. Erau mai mulţi artişti, acum este populată de foarte mulţi mondeni. Există şi această sete nebună într-o societate subjugată de probleme ca oamenii să se regăsească în problemele celor pe care-i văd la televizor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: