Redactia.ro
Home » Știri » Celebra scriitoare Heidi Ferrer s-a sinucis. Ce mesaj a lăsat înainte de gestul necugetat

Celebra scriitoare Heidi Ferrer s-a sinucis. Ce mesaj a lăsat înainte de gestul necugetat

Heidi Ferrer este o scriitoare de televiziune și film cunoscută pentru munca ei la „Dawson’s Creek” și „Wasteland”. Din nefericire ea a murit pe 26 mai, a confirmat soțul ei Nick Guthe pentru o publicație americană. Heidi Ferrer avea 50 de ani.

Ce mesaj cutremurător a lăsat scriitoarea înainte de tragicul eveniment

Heidi Ferrer s-a sinucis după o bătălie cruntă dusă cu boala COVID-19. Ea a contractat prima dată virusul în aprilie 2020 și a văzut că starea ei de sănătate se agravează. Până în mai 2021, era imobilizată la pat din cauza durerii fizice constante și suferea de tremurături neurologice severe, pe lângă alte simptome.

Monstrul este real și a venit pentru mine. Recuperarea după COVID-19 a fost unul dintre cele mai grele lucruri prin care am trecut vreodată și am trecut prin multe. În cele mai întunecate momente ale mele, i-am spus soțului meu că, dacă nu îmi revin, nu vreau să trăiesc așa. Nu eram suicidală, pur și simplu nu vedeam nicio calitate a vieții pe termen lung și nu aveam niciun scop. Unul dintre cele mai crude lucruri pe care mi le-a făcut COVID a fost să-mi ia abilitatea de a avea vise. Nu mă refer la vise în somn, vreau să spun că am încetat complet să visez la viitorul meu pentru că nu mi-am mai putut imagina nimic. Era un zid. Da, toți am pierdut călătoriile, evenimentele, viața liberă în timpul blocării, dar eu am pierdut toate acestea și, de asemenea, am devenit brusc schilodită cu programe neurologice înfricoșătoare”, a scris Heidi Ferrer pe blogul ei.

Cine a fost Heidi Ferrer

Născut în Salinas, Kans., Heidi Ferrer și-a făcut drum spre Los Angeles până la sfârșitul anilor ’80 pentru a urma o carieră de actorie la Academia Americană de Arte Dramatice. Câțiva ani mai târziu, a urmărit scenariul și a vândut prima ei specificație, „Cuvântul C”, producătorului Arnold Kopelson, punând-o pe o cale care ar duce la cei 24 de ani ca membru al WGA.

În 1999, Heidi Ferrer a fost scriitoare pentru mai multe episoade ale dramelor de succes pentru adolescenți „Dawson’s Creek” și „Wasteland”, la care a lucrat cu producătorii Kevin Williamson și Julie Plec. De-a lungul carierei sale, a vândut scenarii și pitch-uri și a făcut rescrieri pentru studiouri importante. Filmul ei din 2008, „Prințesă”, pentru familia ABC a avut un real succes și a jucat mulți ani.

În același an, Heidi Ferrer și-a pivotat abilitățile de scriere pe web, unde și-a început blogul, GirlToMom.com, pentru a documenta bătălia fiului ei de atunci cu scolioză infantilă progresivă. Pe măsură ce urmăririle sale online au crescut, a crescut și încorporarea scrierii în blog. În 2014, a fost invitată să vorbească la Conferința BlogHer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: