Redactia.ro
Home » Monden » Celebra Shakira, acuzații grave! Artista are probleme cu legea și riscă închisoarea. Care este motivul

Celebra Shakira, acuzații grave! Artista are probleme cu legea și riscă închisoarea. Care este motivul

Shakira, Gerard Pique,

Procurorii spanioli au acuzat-o pe cântăreața pop Shakira de evaziune fiscală , susținând că datorează plăți de peste 14,5 milioane de euro. Plângerea acoperă perioada dintre 2012 și 2014, când procurorii susțin că locuia în Spania în timp ce își înscria reședința oficială ca în altă parte.

Shakira riscă închisoarea

Vești proaste pentru artista latino. Shakira are probleme cu legea, iar toată presa vuiește de când informația a fost făcută publică. Procurorii spanioli o cercetează pe artistă pentru o evaziune fiscală care depășește 14 milioane de euro. Shakira a declarat că și-a acordat cooperarea deplină la anchetă și că nu are datorii restante cu autoritățile fiscale. Procurorii au depus acuzații în decembrie anul trecut pentru perioada în care spun că Shakira locuia în regiunea Cataluniei, însă reprezentanții cântăreței spun că nu a locuit în Spania decât în ​​2015 și și-a îndeplinit toate obligațiile fiscale.

Însă procurorii susțin că locuia deja în capitala catalană între 2012 și 2014 și ar fi trebuit să plătească impozit în Spania pe veniturile sale mondiale pentru acei ani. Ei susțin că a locuit în Spania cea mai mare parte a anului, călătorind doar în străinătate pentru perioade scurte. Echipa de publicitate a artistei susține că aceasta și-a îndeplinit întotdeauna obligațiile fiscale în fiecare țară în care lucrase și nu deținea taxe către statul spaniol.

De îndată ce a aflat cât de mult îi datora autorităților fiscale spaniole – și înainte ca plângerea să fie depusă – Shakira a plătit suma totală, precum și a furnizat biroului fiscal informații exhaustive. Din acest motiv, în prezent nu există nicio datorie.„, au declarat cei din staff-ul de PR al Shakirei.

Shakira nu are probleme doar din cauza unei presupuse evaziuni fiscale

Superstarul inernațional a ajuns în fața instanței din cauza acuzațiilor de evazine fiscală, iar la scurt timp a fost acuzată și de plagiat. O curteDE justiție spaniolă a pornit un proces pe numele Shakirei și al starului columbian Carlos Vives având la bază acuzații de plagiat pentru o parte din hitul lor La Bicicleta, premiat cu premiile Grammy.

Liván Rafael Castellanos, un cântăreț cubanez cunoscut sub numele de Livam, susținuse că melodia a copiat părți din melodie și versuri din piesa sa Yo te quiero tanto.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: