Redactia.ro
Home » Monden » Celebru actor de la Hollywood, dispărut fără urmă! Familia se gândește la cele mai negre scenarii

Celebru actor de la Hollywood, dispărut fără urmă! Familia se gândește la cele mai negre scenarii

julian sands

Momente grele la Hollywood. Actorul Julian Sands este de negăsit după ce a pornit într-o drumeţie în munţii San Gabriel, în California, dar nu a mai revenit acasă. Salvamontiștii avertizează că zona este una foarte dificil de parcurs, iar până și cei mai experimentați alipiniști pot întâmpina dificultăți pe acest traseu. Familia actorului este disperată și are în minte cele mai negre scenarii.

Actorul este de negăsit

Se pare că actorul era fascinat de cățărări și escapade, așadar a decis să ignore avertismentul meteorologilor care atenționau asupra șanselor de declanșare a avalanșelor. După doar câteva ore de la plecarea acestuia, serviciul de urgență a fost alertat și informat de faptul că un turist, mai exact actorul Julian Sands, dispăruse.

„Excursionistul dispărut a fost identificat ca fiind Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, din North Hollywood. Soția sa a raportat dispariția lui. Din câte am înțeles, el a plecat în acea zi pentru o excursie și, când nu s-a mai întors, familia sa a raportat dispariția”, a informat Gloria Huerta, Departamentului șerifului din San Bernardino. „Condițiile sunt foarte periculoase. De fapt, unii dintre cei mai experimentați căţărători ajung să aibă probleme acolo sus”, a continuat aceasta.

Julian Sands a fost la un pas de a-și pierde viața în Anzi

O echipă de căutare a pornit spre a-l găsi pe actor, însă a fost nevoită să întrerupă demersul din cauza vremii nefavorabile. Nu de puține ori, Julian Sands a vorbit despre pasiunea pe care o are pentru alpinism. În anii ’90 el a fost prins de o furtună în Anzi, la peste 6.000 de metri atitudine. Se declara norocos că a scăpat cu viață din acea încercare grea. Familia actorului speră ca și de această dată Julian Sands să fie teafăr.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini