Redactia.ro
Home » Știri » Celia, declarații surprinzătoare înainte să părăsească Insula Iubirii. De ce a sărutat-o pe Cerasela. Este sau nu Celia atrasă de fete

Celia, declarații surprinzătoare înainte să părăsească Insula Iubirii. De ce a sărutat-o pe Cerasela. Este sau nu Celia atrasă de fete

Celia a părăsit Insula Iubirii alături de iubitul ei Bogdan. Acesta a cerut-o în căsătorie în emisiunea de luni seară. Bogdan și Celia formează cel mai puternic cuplu de până acum de la Insula Iubirii. Și asta s-a văzut pentru că cei doi au plecat împreună acasă după doar șase zile de concurs.

Cerere neașteptată în căsătorie la Insula Iubirii

De când s-a separat de Celia, Bogdan a suferit enorm pe insula băieților. Atunci echipa emisiunii a decis să le ofere lor unica șansă de a părăsi insula împreună. La 6 zile după începerea testului, cuplul Bogdan-Celia a primit unica șansă să participe la ceremonia specială a focului. Aici, lucrurile au luat o întorsătură neașteptat de plăcută pentru cei doi. Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Celia, iar ea a acceptat fără să stea pe gânduri!

„Când mi s-a oferit șansa am zis să hotărăști tu. Mai am ceva să-ți spun, am fost foarte trist fără tine și am realizat și mai mult cât te iubesc și vreau să fac acest lucru. Vreau să trăiesc cu tine pentru totdeauna, vrei să accepți asta”, i-a zis Bogdan Celiei la cel mai important moment din viața lor.

Bogdan venise cu inelul pregătit de acasă

„Încă de la plecare din țară i-am cumpărat inelul. Eu am venit cu el, neștiind 100% sigur dacă o să vină sau nu. Dacă nu se întâmpla acum, se întâmpla la sfârșitul celor 21 de zile”, a declarat Bogdan.

Bogdan a cerut o ceremonie a focului specială

Convins că sentimentele sale pentru Celia sunt reale și că ea e femeia alături de care vrea să-și petreacă restul vieții, Bogdan a cerut o ceremonie a focului specială.

În cadrul ceremoniei, cei doi s-au reîntâlnit după cele câteva zile petrecute unul în lipsa celuilalt. De comun acord, au decis că a venit momentul să oprească „testul”. Acela a fost momentul în care Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Celia.

De ce a sărutat-o Celia pe Cerasela: Dacă s-a întâmplat, s-a întâmplat

În legătură cu sărutul dintre ea și Cerasela, Celia a spus pe TikTok că a fost doar un joc și că „dacă s-a întâmplat, s-a întâmplat”. Întrebată dacă e atrasă de fete, aceasta nu a ezitat și a spus: Da! Fosta concurentă a spus însă că nu este bisexuală.

Bogdan și Celia au părăsit Insula Iubirii

Bogdan și Celia formează unul dintre cuplurile care au o legătură specială. Cei doi se iubesc cu adevărat, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. La doar 6 zile de la începerea testului, cei doi au părăsit insula împreună de mână și cu inelul oferit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: