Redactia.ro
Home » Monden » Celine Dion a ajuns într-o stare îngrozitoare: s-a izolat în casă și așteaptă să moară! Sora ei, anunţ trist

Celine Dion a ajuns într-o stare îngrozitoare: s-a izolat în casă și așteaptă să moară! Sora ei, anunţ trist

Celine Dion se simte foarte rău. Artista a fost diagnosticată cu o boală degenerativă, ce-i produce spasme. Ea se simte foarte rău, iar acum s-a izolat în casă.

Şi-a anulat concertele din turneul mondial, la doar câteva luni după ce și-a anunțat fanii că a dezvoltat boala necruțătoare.

Este îngrijită de cei mai buni medici

Celine Dion, 55 ani, este îngrijită de cei mai buni medici. Una dintre surorile ei, Linda, s-a mutat în casă cu artista, pentru a avea grijă de interpreta hitului „My Heart Will Go On”.

O altă soră, Claudette, spune că Dion ascultă pe cât posibil de cei mai buni medici care studiază această boală rară. Se pare că artista are nevoie de odihnă, deoarece a încercat, ani la rând, să fie cea mai bună și a și reușit, dar cu prețul sănătății fizice.

De concerte nici nu mai poate fi vorba.

Celine a renunțat la concerte deoarece inima și corpul ei au început să-i transmită ”ceva”. Este important să-ți asculți organismul. Din păcate, Dion nu a găsit un medicament care să funcționeze în cazul acestei boli, dar are încă speranță deoarece medicina evoluează rapid, pe zi ce trece”, a spus sora ei pentru „Le Journal de Montreal”.

Celine nu a găsit un medicament care să funcționeze în cazul acestei boli, dar are încă speranță, deoarece medicina evoluează rapid, pe zi ce trece.

A renunţat la turneu

Celine Dion a anunţat, în luna mai, că renunţă la turneul mondial ce trebuia s-o aducă şi în România.

„Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi și provoacă uneori dificultăți atunci când merg și nu îmi permite să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum eram obișnuită. Tot ce știu este să cânt.

Este ceea ce am făcut toată viața și este ceea ce îmi place să fac cel mai mult. Muncesc foarte mult pentru a-mi reface puterea, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100% sănătos”, a declarat Celine Dion în mai 2023.

Medicii au diagnosticat-o cu Sindromul omului rigid sau „Boala Moersch-Woltman”. Se manifestă printr-o o tulburare neurologică rară, de etiologie necunoscută.

Persoanele afectate de această boală prezintă contracții musculare progresive, în special în zona musculaturii axiale, ceea ce se întîmplă deja cu Celine Dion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: