Redactia.ro
Home » Știri » Céline Dion a dezvăluit fanilor boala de care suferă. Artista și-a anulat pentru a patra oară concertele

Céline Dion a dezvăluit fanilor boala de care suferă. Artista și-a anulat pentru a patra oară concertele

celine dion

Céline Marie Claudette Dion a anulat mai multe concerte pe care ar fi trebuit să le susțină în Europa în anul 2023 și a dezvăluit fanilor care sunt problemele de sănătate cu care s-a luptat în ultima perioadă și care au ținut-o departe de ceea ce iubește cel mai mult: scena și publicul.

Céline Dion a dezvăluit fanilor boala de care suferă

Artista a anulat deja de trei ori concertele care ar fi trebuit să aibă parte în Europa ca parte a turneului său. Iată că fanii vedetei primesc o nouă veste tristă. De data aceasta chiar de la solistă! Îndrăgita vedetă a anunțat noi anulări ale concertelor pe care ar fi trebuit să le susțină în anul 2023 în mai multe țări europene, între care se număra și România.

În plus, solista a distribuit un mesaj video în care a explicat fanilor care au fost motivele pentru care nu a putut urca de scenă și nu a putut susține concerte. Se pare că starea ei de sănătate este una cât se poate de fragilă. Artista a fost diagnosticată cu o tulborare neurologică rară care provoacă spasme incontrolabile în întregul corp, inclusiv în regiunea corzilor vocale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

Bună tuturor! Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să vă contactez. Îmi lipsiți atât de mult și abia aștept să fiu pe scenă și să vorbesc cu voi în persoană. După cum știți, am fost întotdeauna o carte deschisă și nu eram pregătită să spun nimic înainte, dar sunt gata acum. Mă confrunt cu probleme de sănătate de mult timp și mi-a fost foarte greu să fac față provocărilor și să vorbesc prin ce am trecut.

Recent, am fost diagnosticat cu o tulburare neurologică foarte rară, numită sindromul persoanei rigide, care afectează unu din un milion de oameni. Deși încă învățăm despre această afecțiune rară, acum știm că acesta este ceea ce a cauzat toate spasmele pe care le-am avut”, a fost mesajul pe care artista l-a transmis fanilor din întreaga lume.

Ce este sindromul persoanei rigide sau boala Moersch-Woltman

S-a constatat de-a lungul timpului și a diferitelor experimente  Sindromul omului rigid este o afecțiune autoimună. O mutație a receptorului glicinei este responsabilă pentru unele cazuri ale sindromului persoanei înțepenite, ceea ce face  mulți dintre pacienți ce au anticorpi circulanți față de enzima acidului glutamic decarboxileaza, și de aici numită cauza autoimunăÎn această boală neuronii spinali acționează pentru a inhiba descărcările spontane din neuronii motorii ai măduveimai ales prin acțiunea glicinei.

Adesea boala generează stări puternice de anxietate persoanelor afectate și le poate impacta negativ toate aspectele vieții, după cum mărturisea și îndrăgita în mesajul pe care l-a transmis fanilor cu atât de multă sinceritate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: