Redactia.ro
Home » Monden » Celine Dion a vorbit deschis despre probleme crunte de sănătate. Vedeta a povestit faptul ca i s-au rupt coastele din cauza bolii

Celine Dion a vorbit deschis despre probleme crunte de sănătate. Vedeta a povestit faptul ca i s-au rupt coastele din cauza bolii

Celine Dion, una dintre cele mai iubite cântărețe din lume, se confruntă cu o perioadă dificilă din cauza unei boli rare și incurabile. Într-un interviu recent, artista de 56 de ani a dezvăluit detalii cutremurătoare despre starea sa de sănătate și despre impactul acestei afecțiuni asupra vieții și carierei sale.

Diagnosticul și impactul asupra sănătății

În anul 2022, Celine Dion a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară și incurabilă, care a dus la o degradare semnificativă a stării sale de sănătate. De atunci, aparițiile sale publice au devenit tot mai rare, artista fiind nevoită să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe tratament și recuperare.

Am avut coaste rupte la un moment dat, pentru că uneori, când este foarte severă… spasmele musculare la gât sunt ca şi cum cineva te strangulează, ca şi cum cineva îţi împinge laringele. Dar poate fi, de asemenea, în zona abdominală, în coloana vertebrală, în coaste. Este o crampă, dar este ca şi cum ar fi într-o poziţie în care, parcă, nu le poţi debloca”, a mărturisit Celine Dion într-un interviu pentru NBC News.

Eforturile de recuperare și impactul asupra carierei

Din cauza problemelor de sănătate, Celine Dion a fost nevoită să amâne sau să anuleze numeroase evenimente. Afecțiunea sa îi afectează capacitatea de a utiliza corzile vocale, ceea ce a făcut imposibilă continuarea concertelor și aparițiilor live. Cu toate acestea, vedeta nu s-a lăsat doborâtă și continuă să facă terapie fizică și vocală de cinci ori pe săptămână în speranța de a-și îmbunătăți starea.

La început m-am întrebat: de ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu? Este vina mea? Viaţa nu îţi dă niciun răspuns. Trebuie doar să o trăieşti! Am această boală dintr-un motiv necunoscut. După cum văd eu lucrurile, am două opţiuni. Fie mă antrenez ca un atlet şi muncesc foarte mult, fie mă deconectez şi se termină, stau acasă, îmi ascult cântecele, stau în faţa oglinzii şi îmi cânt. Am ales să lucrez cu tot corpul şi sufletul meu, din cap până în picioare, cu o echipă medicală”, a declarat Celine Dion pentru Vogue France.

Dorințe și speranțe pentru viitor

În ciuda dificultăților pe care le întâmpină, Celine Dion rămâne optimistă și determinată să își trăiască viața la maximum. Vedeta a subliniat că, deși boala este incurabilă, nu o va lăsa să îi controleze viața. Ea continuă să se bucure de momentele petrecute alături de familie și să își găsească forța interioară pentru a lupta mai departe.

Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel! … Am această forţă în mine. Ştiu că nimic nu mă va opri”, a adăugat Celine Dion, subliniind că dorința sa arzătoare este să continue să se bucure de viață și să își atingă obiectivele, indiferent de provocările pe care le întâmpină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: