Redactia.ro
Home » Monden » Céline Dion din nou pe scenă?! Artista are o surpriză pentru fani

Céline Dion din nou pe scenă?! Artista are o surpriză pentru fani

Céline Dion, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din lume, a anunțat că plănuiește să cânte pentru ultima oară într-un film-concert special. Artista, în vârstă de 56 de ani, suferă de sindromul persoanei rigide, o boală rară care i-a afectat grav sănătatea și capacitatea de a performa. Cu toate acestea, Celine Dion își dorește ca fanii să o audă din nou cântând, în ciuda dificultăților cu care se confruntă.

Ultimul act artistic: un film-concert special

Céline Dion, a cărei avere este estimată la 800 de milioane de dolari, nu a mai cântat live din 2019, înainte de a dezvălui că suferă de o boală rară și debilitantă. Într-un efort de a oferi fanilor săi un ultim spectacol memorabil, artista lucrează de mai bine de șase luni cu antrenori vocali și specialiști pentru a pregăti acest film-concert. O sursă apropiată vedetei a dezvăluit pentru tabloidul Daily Mail că Dion vrea să lanseze un film-concert în care să interpreteze cele mai mari hituri ale ei.

Această inițiativă vine după ce Dion a fost nevoită să-și anuleze concertele rămase din turneul său mondial „Courage” anul trecut, din cauza problemelor sale de sănătate. În noul documentar „I Am: Céline Dion”, artista documentează lupta sa cu sindromul persoanei rigide și modul în care aceasta i-a afectat viața profesională și personală.

Lupta cu sindromul persoanei rigide

Sindromul persoanei rigide este o boală autoimună rară care afectează sistemul nervos central, cauzând rigiditate musculară și spasme severe. Dion a explicat că urmează diferite terapii zilnic pentru a gestiona simptomele bolii, deși aceasta este incurabilă. Într-un interviu recent pentru revista Vogue din Franța, artista a vorbit despre provocările zilnice pe care le întâmpină și despre speranțele ei pentru un miracol.

Sunt bine, dar e multă muncă. O iau încet în fiecare zi. Nu am învins boala, deoarece este încă în mine și va fi mereu. Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca prin cercetare științifică, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea. Deci asta sunt eu, acum cu sindromul persoanei rigide”, a declarat Céline Dion.

Această boală a obligat-o să-și reevalueze cariera și să-și ajusteze așteptările în ceea ce privește viitorul. În ciuda dificultăților, Dion rămâne optimistă și determinată să continue să lupte.

Speranța unui miracol

Într-o declarație recentă, Dion a subliniat incertitudinea legată de viitorul ei pe scenă. „Nu pot să răspund la întrebarea asta pentru că de patru ani îmi spun că nu mă întorc, că sunt gata, că nu sunt pregătită. Așa cum stau lucrurile, nu pot să stau aici și să-ți spun: «Da, în patru luni revin pe scenă». — Chiar nu știu! Corpul meu îmi va spune. Pe de altă parte, nu vreau doar să stau și să aștept.

Această atitudine reflectă lupta continuă a artistei de a găsi echilibrul între dorința de a performa și necesitatea de a-și proteja sănătatea. Dion și-a exprimat speranța că cercetarea științifică va avansa suficient de mult pentru a găsi o soluție pentru sindromul persoanei rigide, dar până atunci, ea se concentrează pe a trăi cu această condiție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: