Redactia.ro
Home » Știri » Celine Dion revine pe scenă: „Mă voi întoarce chiar dacă…”

Celine Dion revine pe scenă: „Mă voi întoarce chiar dacă…”

Celine Dion, una dintre cele mai iubite și respectate artiste din lume, a făcut un anunț care a adus speranță și emoție fanilor săi de pretutindeni. Deși se luptă cu o afecțiune neurologică rară, cântăreața a declarat că se va întoarce pe scenă, demonstrându-și astfel determinarea și pasiunea neclintită pentru muzică.

Celine Dion suferă de „Stiff Person Syndrome” (SPS), o afecțiune neurologică rară cu caracteristicile unei boli autoimune. Aceasta provoacă spasme musculare severe și rigurozitate a mușchilor, afectând mobilitatea și calitatea vieții. Din cauza acestei boli, artista a fost nevoită să își anuleze toate concertele programate, ceea ce a fost o mare dezamăgire pentru fani și pentru ea însăși.

Celine Dion, declarații emoționante despre revenirea pe scenă

Într-un interviu emoționant acordat postului de televiziune american NBC, Celine Dion a vorbit deschis despre provocările cu care se confruntă: „Mi-am dedicat viața industriei muzicale, să fiu artistă, și am iubit fiecare moment al ei. Această pasiune nu va dispărea niciodată”, a declarat ea.

În ciuda dificultăților, cântăreața a promis că se va întoarce pe scenă: „Mă voi întoarce pe scenă, chiar dacă va trebui să mă târăsc, dacă va trebui să vorbesc cu mâinile, o voi face”.

Celine Dion a descris în detaliu cum îi afectează boala viața de zi cu zi. Atunci când are spasme musculare în zona gâtului, „este ca și cum cineva te sugrumă, ca și cum cineva îți împinge laringele”. Aceste simptome fac ca performanța artistică să fie extrem de dificilă, dar nu imposibilă pentru o artistă de talia ei.

Într-un interviu acordat revistei Vogue Franța, Celine Dion a explicat: „Am această boală dintr-un motiv necunoscut. După cum văd eu lucrurile, am două opțiuni. Fie mă antrenez ca un atlet și muncesc foarte mult, fie mă deconectez și se termină, stau acasă, îmi ascult melodiile, stau în fața oglinzii și îmi cânt. Am ales să lucrez cu tot trupul și sufletul, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel! … Am această putere în mine. Știu că nimic nu mă va opri”.

Artista va lansa un documentar intitulat „Je suis: Celine Dion”

Pe lângă anunțul revenirii pe scenă, Celine Dion a dezvăluit că va lansa un documentar intitulat „Je suis: Céline Dion”, care va fi difuzat pe Prime Video în data de 25 iunie. Documentarul oferă o privire intimă și onestă în viața artistei, explorând lupta ei cu Stiff Person Syndrome și impactul acestei boli asupra carierei și vieții personale.

Documentarul „Je suis: Céline Dion” promite să fie un material emoționant și inspirațional, oferind publicului o perspectivă asupra provocărilor și victoriilor personale ale artistei. Fanii vor putea vedea nu doar dificultățile cu care se confruntă Celine Dion, ci și puterea și determinarea de care dă dovadă în fața adversităților.

Celine Dion continuă să fie un exemplu de reziliență și speranță pentru milioane de oameni din întreaga lume. Determinarea ei de a continua să cânte și de a-și urma pasiunea, în ciuda obstacolelor, este o lecție puternică despre importanța perseveranței și a iubirii pentru ceea ce faci.

Celine Dion demonstrează că, indiferent de dificultăți, pasiunea și determinarea pot triumfa. Anunțul revenirii pe scenă și lansarea documentarului „Je suis: Céline Dion” sunt dovezi clare ale angajamentului său față de muzică și față de fani. Cu o voință de neclintit și un spirit de luptătoare, Celine Dion continuă să inspire și să aducă bucurie prin muzica sa, reamintindu-ne tuturor că nici o boală nu poate stinge lumina adevăratei pasiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: