Redactia.ro
Home » Monden » Celine, probleme grave de sănătate. Când va reveni artista pe scenă

Celine, probleme grave de sănătate. Când va reveni artista pe scenă

GALERIE FOTO (4) Celine, probleme grave de sănătate

Celine, probleme grave de sănătate.Celebra artistă și-a anulat turneul, din cauza problemelor de sănătate. Celine Dion a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Lucrurile s-au complicat în ultima perioadă, iar vedeta a anunțat când va revine pe scenă.

Celine, probleme grave de sănătate. Când va reveni artista pe scenă

Celine, probleme grave de sănătate. Celebra artistă trece prin momente grele. Celine Dion și-a îngrijorat fanii după ce și-a anulat concertele pe care trebuia să le susțină în ultimele luni. O rudă de-a artistei a anunțat că Celine Dione se confruntă cu probleme de sănătate grave, motiv pentru care nu poate urca pe scenă. „Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze.Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show.”, a transmis echipa cântăreței.

Fanii artistei au fost îngrijorați de starea ei de sănătate, având în vedere că Celine a slăbit foarte mult. O rudă de-a vedetei a explicat că aceasta nu se simte bine, fiind nevoit să să renunțe la stilul ei de viață. Artista și-a anulat spectacolele pe care le avea programate în Las Vegas în noiembrie, ianuarie și februarie, și spera să revină pe scenă pe 9 martie, în Denver, dar acest lucru nuu va fi posibil, informează publicația ”Review Journal” din Las Vegas.

Celine a început cu pauză noua rezidență în Las Vegas, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Aceasta se pregătea să susțină noi concerte la Resorts World, dar problemele cauzate de spasmele musculare severe și persistente au împiedicat-o să revină pe scenă. Artista le-a transmis fanilor că îi pare extrem de rău pentru că a trebuit să oprească repetițiile pentru show-urile din Las Vegas și și-a cerut scuze pentru că își dezamăgește fanii.”Eu și echipa mea lucrăm de opt luni pentru show și faptul că nu pot să-l încep în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte”, a spus vedeta. Céline Dion nu va reveni pe scenă până la toamnă.

Ce a declarat sora vedetei

Celine Dion posta în fiecare an mesaj cu ocazia zilei de naștere a fiilor săi, dar anul trecut nu a mai respectat această tradiție. Admiratorii săi s-au îngrijorat în momentul în care vedeta nu și-a sărbătorit gemenii pe 22 octombrie. Sora vedetei, Claudette Dion, a încercat să-i liniștească pe fani, spunând că artista s-a mutat într-o locuință nouă, chiar în Las Vegas. „Locuiește într-o casă nou care a fost construită pentru ea. Celine vrea să fie cât mai aproape de locurile unde își desfășoară activitățile băieții ei. Casa este foarte aproape de școli private bune, pe care le-a căutat pentru băieții ei cei mici.”, a spus Claudette Dione.

Cântăreața de 52 de ani a rămas văduvă după ce soțul ei, Rene, s-a stins din viață în urmă cu cinci ani. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. „Rene, au trecut deja 5 ani… Nu există o zi în care să nu ne gândim la tine”. „Ne gândim la tine acum mai mult ca oricând să ne ghidezi, să ne protejezi și să continui să veghezi asupra noastră. Și ne rugăm că vei lumina cu dragostea ta întreaga lume, mai ales pe cei care trec acum prin clipe dificile. Ești în inimile și în viețile noastre pentru totdeauna. Te iubim, Celine, René-Charles, Nelson și Eddy xx…”, a încheiat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: