Redactia.ro
Home » Sport » Celtic-CFR Cluj 2-0! Scoțienii și-au luat revanșa!

Celtic-CFR Cluj 2-0! Scoțienii și-au luat revanșa!

Celtic-CFR Cluj 2-0

Celtic-CFR Cluj 2-0. Campioana României a suferit prima înfrângere în grupele Europa League.

CFR Cluj nu a mai reușit să facă același joc pe Celtic Park, ca în luna august când producea cea mai mare surpriză. Edouard a deschis scorul în minutul 20. Românii s-au bucurat după câteva minute, dar fericirea a durat doar câteva clipe. Golul nu a fost validat pentru ofsaid atât la Rondon şi la Boli. Gazdele au înscris din nou în minutul 60, prim Elyounoussi, care a stabilit și scorul final. Pentru CFR este prima înfrângere în Grupa E din Europa League.

“Am fost mult în urmă, echipa a fost puțin obosită. Multe meciuri, multe deplasări, nu e ușor să duci acest ritm. Plecăm direct la Constanța de aici. Trebuie să ne revenim și aia e. Mai mult am alergat după minge în seara asta, viteza unora dintre jucătorii lor este extraordinară. Este o echipă extrem de valoroasă. Uitați-vă ce buget au aceste echipe, ce transferuri fac, nu avem cum să ne apropiem. Facem și noi ce putem. Ei vând jucători pe 20 de milioane și cumpără alții cu 50, despre asta vorbim. Celtic are 60.000 de abonați, e imposibil să ajungem la acest nivel. Putem face surprize, putem câștiga meciuri, este o echipă muncitoare, luptătoare, dar nu este de ajuns acest lucru întotdeauna”, a declarat Bogdan Mara, la Digi Sport.

“Scoțienii își doreau revanșa“

“În această seară nu le-au dat nicio șansă românilor. Celtic își dorea revanșa. Edourd și Elyounoussi îi oferă lui Neil Lennon revanșa în fața românilor. Jucătorii lui Celtic erau disperați să câștige în fața CFR-ului, după eșecul cu 4-3 din preliminariile Ligii Campionilor “, au scris cei de la The Scottish Sun.

Următoarea etapă din grupele Europa League are loc pe 24 octombrie. CFR va juca pe terenul celor de la Rennes în timp ce Celtic joacă împotriva lui Lazio.

Citește și: Gigi Becali va exploda! Istvan Kovacs va arbitra FCSB – Dinamo

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: