Redactia.ro
Home » Știri » Cerceii foarte ieftini purtați de Kate Middleton. Cât de puțin costă gablonțurile de la urechile Prințesei

Cerceii foarte ieftini purtați de Kate Middleton. Cât de puțin costă gablonțurile de la urechile Prințesei

GALERIE FOTO (4) Cerceii foarte ieftini purtați de Kate Middleton. Cât costă gablonțurile de la urechile Prințesei

Kate Middleton a surprins recent pe mulți, încă o dată. Ea a purtat în public în urechi niște cercei foarte ieftini, accesorizați la o ținută – prin contrast – destul de scumpă. Iată fotografii și amănunte.

Cerceii foarte ieftini purtați de Kate Middleton. Cât de puțin costă gablonțurile de la urechile Prințesei

Kate Middleton este cunoscută pentru preferința ei pentru eleganța clasică. Alegerea ei a pieselor vestimentare este, în general, una conservatoare și sofisticată, optând pentru rochii midi, rochii în formă de A și costume taior impecabile.

Prințesa de Wales preferă adesea culori și imprimeuri subtile și delicate. Poartă frecvent bleumarin, crem, roz pal sau gri. De asemenea, îi place să aducă un plus de strălucire ținutelor sale cu accente metalice sau detalii cu paiete. Kate Middleton completează adesea ținutele sale cu accesorii rafinate, cum ar fi poșete elegante, pantofi cu toc înalt și bijuterii clasice. Ea își pune adesea în evidență ținutele cu pălării, care completează perfect aspectul său sofisticat.

Kate Middleton reutilizează adesea ținute pe care le-a mai purtat în trecut, lucru care a fost apreciat și admirat de mulți, deoarece subliniază importanța durabilității și responsabilității în industria modei.

În ceea ce privește accesoriile pe care le alege, aparent, le preferă și pe cele scumpe, dar și pe cele foarte ieftine, semn că nu contează prețul dacă îi plac.

Spre exemplu, de curând, Prințesa de Wales a ajuns la Centrul Anna Freud, unde a discutat cu tinerii despre anxietățile lor. Ca de fiecare dată, ținuta și accesorile purtate au atras atenția presei. Soția Prințului William a purtat în acea zi o rochie verde, cu nasturi, de la Suzannah London, care are un preț de achiziție de 3.620 de dolari. Pe de altă parte, perechea de cercei pe care a avut-o în urechi, într-o nuanță aurie, de la Accessorize, costă doar 13 dolari (în banii noștri, ar însemna nici măcar 60 de lei).

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Kate Middleton sprijină adesea designerii britanici, purtând creații ale acestora la evenimente oficiale sau apariții publice. Stilul vestimentar al acesteia este adesea descris ca fiind clasic, elegant și sofisticat, cu o influență regală puternică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: