Redactia.ro
Home » Știri » Cercetătorii israelieni au anunțat că au descoperit medicamentul care învinge COVID-19 în doar 5 zile

Cercetătorii israelieni au anunțat că au descoperit medicamentul care învinge COVID-19 în doar 5 zile

Două echipe de medici și cercetători din Israel au anunțat că au creat medicamentele care înving coronavirusul în doar 5 zile, chiar și în cazul pacienților acres e află în stare critică, relatează ynetnews.com.

 

Medicamentul care învinge COVID-19 în doar 5 zile, descoperit de israelieni

Testele preliminare efectuate în timpul studiului au arătat că 29 dintre cei 30 de pacienți incluși în studiu, care se aflau în stare moderată sau gravă și cărora le-a fost administrată o pastilă pe zi din medicamentul denumit EXO-CD24, s-au recuperat după cinci zile, au transmis cercetătorii și medicii de la Spitalul Ichilov din Tel Aviv.

Profesorul israelian Nadir Arber a anunțat că rezultatele medicamentului testat au indicat un procent de vindecare de 95%. Medicul a mai adăugat că medicamentul EXO-CD24 este unul ieftin și eficient, fiind nevoie ca acesta să fie administrat câte o pastilă pe zi.

Astfel, cei 29 de pacienți au dats emne de vindecare după două zile de tratament și au fost externați din spital după alte 3-5 zile.  Unul dintre pacienți s-a vidnecat mai greu, fiind nevoie de alte câteva zile de tratament.

Însă, cercetătorii israelieni nu au anunțat însă și în ce constă acest medicament, dar, după rezultatele încurajatoare, spittalul din Tel Aviv a cerut Cimitetului Helsinki al Ministerului Sănătății să extindă acest studiu pe mai mulți pacienți. Astfel de rezultate încurajatoare au fost prezentate și de către Centrul Medical Hadassah din Ierusalim. Spitalul le-a administrat un medicament numit Allocetra celor 21 de pacienți care au fost incluși în studiu, unii fiind în stare foarte gravă.

Medicii spitalului din Ierusalim au anunțat că 19 pacienți s-au recuperat în șase zile și au fost externați, în medie, după opt zile.

Mai mult, medicamentul Allocetra a dost dezvoltat de către profesorul Dror Mevorach, directorul centruluid e cercetare pentru reumatologie și medicină internă, în încercarea de a ajuta organismul să reziste unui sistem imunitar hiperactiv care cauzează secreția de citokine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: