Redactia.ro
Home » Homepage » Cerere de ultim moment depusă de familia Mirelei, femeia tranșată și aruncată pe câmp. Ce se va întâmpla cu afaceristul de origine turcă

Cerere de ultim moment depusă de familia Mirelei, femeia tranșată și aruncată pe câmp. Ce se va întâmpla cu afaceristul de origine turcă

Noi detalii în cazul Mirelei, femeia ucisă de un turc.

Noi detalii în cazul tragic al Mirelei, femeia de 38 de ani din Capitală care a fost ucisă și abandonată pe un câmp din județul Dâmbovița. Familia victimei a depus o cerere de ultim moment pentru a schimba încadrarea juridică a faptei. Această cerere vine în urma descoperirilor macabre, deoarece Mirela nu doar că a fost omorâtă, dar trupul ei a fost și tranșat, detaliu care a șocat comunitatea și a intensificat durerea familiei.

Avocatul Adrian Cuculis, noi detalii din dosar

Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familia Mirelei, a explicat motivele din spatele acestei cereri urgente. „Având în vedere faptul că între cetățeanul turc care a ucis-o pe Mirela și aceasta exista o relație de concubinaj, a fost depusă în urmă cu doar câteva momente la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița o cerere de schimbare a încadrării faptei cu raportare la violența în familie ceea ce în mod normal dupa admitere, ar trebui să duca la creșterea posibilei pedepse în zona limitei speciale cu ¼ respectiv echivalentul Omorului calificat adică pedeapsă până la un maxim de 25 de ani.
În momentul de față fapta este încadrată ca omor simplu ceea ce ar putea să fie pedepsit cu un maxim de 20 de ani.”, a spus celebrul avocat Adrian Cuculis pentru redactia.ro.

Situația juridică actuală

În prezent, fapta este încadrată ca omor simplu, ce se pedepsește cu un maxim de 20 de ani de închisoare. Recalificarea pe care familia Mirelei o cere ar putea schimba radical abordarea cazului în sistemul judiciar și ar reflecta mai adecvat severitatea și contextul relațional al infracțiunii.

Cazul a stârnit un val de emoții în rândul comunității, mulți exprimându-și indignarea și compasiunea față de soarta tragică a Mirelei. Inițiativa familiei de a solicita o pedeapsă mai aspră pentru agresor subliniază nevoia de justiție și de a aborda cu seriozitate violența în familie.

Această cerere vine într-un moment în care societatea românească este din ce în ce mai conștientă de impactul devastator al violenței domestice și al crimelor pasionale. Decizia finală în ceea ce privește recalificarea cazului va fi luată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: