Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV | Criminala din Mangalia care și-a ucis cea mai bună prietenă și-a primit pedeapsa. Loredana va sta 15 ani după gratii. Av. Adrian Cuculis: „Instanța s-a orientat către minim de pedeapsă”

EXCLUSIV | Criminala din Mangalia care și-a ucis cea mai bună prietenă și-a primit pedeapsa. Loredana va sta 15 ani după gratii. Av. Adrian Cuculis: „Instanța s-a orientat către minim de pedeapsă”

GALERIE FOTO (2) Loredana Atănăsoaie și-a primit pedeapsa.

Loredana Atănăsoaie, implicată într-un caz tulburător ce a șocat comunitatea din Mangalia, a fost condamnată la 15 ani și 3 luni de închisoare pentru omor. Sentința a fost pronunțată după ce tânăra și-a ucis prietena într-un hotel din Saturn, ascunzând apoi cadavrul într-un geamantan abandonat sub o bancă într-un parc din Mangalia. Tribunalul Constanța a stabilit, de asemenea, o compensație de 75.000 de euro pentru daune morale, marcând unul dintre cele mai discutate procese din ultima vreme.

Ce a transmis avocatul familiei, celebrul Adrian Cuculis

Avocatul familiei victimei, exprimându-se în legătură cu verdictul, a menționat că instanța a optat pentru minimul pedepsei, lăsând deschisă posibilitatea unui apel, în funcție de dorința familiei. Acest aspect evidențiază tensiunea dintre dorința de dreptate a familiei îndurerate și cadrul legal în care s-a încadrat sentința.

„Ultima oră. Criminala fetei din Saturn care a omorât-o, ascuns-o în geamantan și apoi a lăsat-o sub o bancă într-un parc din Mangalia a fost condamnată la 15 ani si 3 luni de inchisoare și 75000 euro daune morale.
În principal din câte observ, instanța s-a orientat către minim de pedeapsă și nu către un maxim de pedeapsă, iar în funcție de dorințele familiei urmează să depunem apel sau din contră să rămânem la soluția aceasta.”, a spus avocatul Adrian Cuculis pentru redactia.ro.

Detalii din ancheta în care este vizată Loredana Atănăsoaie.
Sursa foto – Arhivă | Detalii din ancheta în care este vizată Loredana Atănăsoaie.

Detalii șocante din noaptea crimei

Loredana Atănăsoaie a oferit detalii tulburătoare despre noaptea crimei, descriind o altercație violentă care a culminat cu moartea prietenei sale, Alina. Într-un moment de panică și frică, a descris cum a recurs la folosirea unui cuțit în timpul unei lupte corp la corp, afirmând regretul profund pentru acțiunile sale.

„După ce am lovit-o pe Alina, am împins-o de pe mine, moment în care i-am pus mâna la gură pentru că bătuseră persoanele respective la ușă. Cam tot acum Alina începuse să horcăie și să se producă decesul, se vedea că nu mai are putere. Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc, eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit”, a mai mărturisit Loredana în fața procurorilor.

După comiterea faptei, Atănăsoaie a încercat să ascundă urmele crimei, plasând corpul într-un geamantan și abandonându-l într-un loc public, un act care a adăugat un nivel suplimentar de ororii la deja șocanta crimă. Descoperirea cadavrului a declanșat o investigație amplă, care a dus în cele din urmă la arestarea și judecarea ei.

,,Am coborât cu liftul de la etaj, pe ușa din spate a hotelului, la parter am abandonat pentru câteva minute valiza cu Alina în ea, lângă tomberoane, după care am urcat în cameră să-mi iau cardul și când am ieșit din cameră m-am întâlnit și cu V., care ieșise din camera unde stătea. V. mi-a zis că a auzit zgomote, i-am zis că m-am certat cu Alina și vreau să plec acasă. Menționez că eu voiam să iau carnetul de note din cameră, însă nu am mai apucat pentru că eram turmentată și nu știam ce să fac cu valiza și cu victima”, a adăugat tânăra criminală.

Loredana Atănăsoaie a exprimat remușcări profunde pentru fapta săvârșită, menționând că regretă profund și că își visează victima, un semn al conflictului interior și al conștiinței încărcate de vinovăție. Cu toate acestea, niciun sentiment de regret nu poate compensa pierderea suferită de familia victimei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: