Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV | Av. Adrian Cuculis are noi detalii în cazul femeii însărcinate ucise de patron. Un bărbat necunoscut s-a filmat alături de cadavru înainte de a ajunge poliția: „Halucinantă este și poziția parchetului”

EXCLUSIV | Av. Adrian Cuculis are noi detalii în cazul femeii însărcinate ucise de patron. Un bărbat necunoscut s-a filmat alături de cadavru înainte de a ajunge poliția: „Halucinantă este și poziția parchetului”

GALERIE FOTO (3) Beatrice a fost ucisă de patronul magazinului în care lucra.

Scena crimelor din România este zguduită de un caz tulburător care a atras atenția întregii țări. Avocatul Adrian Cuculis aduce la lumină noi detalii în cazul tragic al lui Beatrice, tânăra însărcinată în trei luni, care și-a pierdut viața în mod brutal. Cazul, deja îngrozitor prin natura sa, capătă o turnură și mai șocantă odată cu apariția unor probe incredibile.

Înainte ca forțele de ordine să ajungă la locul crimei, unde corpul neînsuflețit al Beatricei zăcea în magazinul unde aceasta lucra, un bărbat necunoscut se afla în interior, filmandu-se alături de cadavru. Această descoperire halucinantă ridică întrebări grave despre securitatea scenei crimei și integritatea investigației.

Avocatul Cuculis critică aspru poziția parchetului, care, surprinzător, nu consideră această probă drept „utilă”, concentrându-se exclusiv pe recunoașterea făcută de inculpat. Acest aspect subliniază potențiale deficiențe în procesul de colectare și evaluare a dovezilor din cadrul anchetei.

„Răsturnare de situație teribilă în cazul fetei însărcinate, omorâte de către patronul de magazin.
Apar probe incredibile cum că înainte ca poliția să intre în perimetrul infracțional, acolo unde se afla cadavrul, o persoană necunoscută era în interior și făcea fie o transmisie live fie discuta cu altcineva pe video cu CADAVRUL langă ei/ele.
Halucinantă este și poziția parchetului care NU consideră “utilă” proba, rezumându-se doar la recunoașterea făcută de către inculpat.
Atenție, urmează imagini tulburătoare.”, a mărturisit celebrul avocat Adrian Cuculis.

Contextul crimei în care Beatrice și-a pierdut viața

Beatrice, în vârstă de 25 de ani, visa la o viață fericită alături de familia pe care urma să o întemeieze. Totuși, destinul ei a fost tragic schimbat de un gest nebunesc de gelozie din partea patronului magazinului, un bărbat de 72 de ani. Într-un acces de furie, acesta a înjunghiat-o pe tânăra gravidă, recurgând ulterior la un act de barbarie inimaginabil, încercând să îi taie corpul în bucăți cu o drujbă.

Imagini cu un puternic impact emoțional! Beatrice a fost măcelărită de patronul magazinului în care lucra.
Sursa foto – Av. Adrian Cuculis | Imagini cu un puternic impact emoțional! Beatrice a fost măcelărită de patronul magazinului în care lucra.

Declarațiile mamei lui Beatrice oferă o perspectivă sfâșietoare asupra ultimelor momente de viață ale fiicei sale. Planurile pentru viitor, discuțiile despre decorarea bradului de Crăciun și cumpărarea de botoșei pentru bebeluș reflectă visurile și speranțele pe care Beatrice nu va avea niciodată șansa să le realizeze.

„Păi, hai, răspunde să o trezesc eu, că după am treabă. Deci săraca realiza. Și am vorbit cu ea. «Ce faci mami? Uite, ce să fac? Mâine sunt liberă, vreau să fac și eu bradul», mi-a spus «vreau să mă duc să cumpăr niște botoșei să pun și eu în brad, de bebeluș»”,povestește Mihaela Ghibirdic.

Motivele din spatele crimei odioase

Relația dintre Beatrice și patronul său era una tensionată, marcată de tentativele repetate ale bărbatului de a impune o relație amoroasă nedorită. Apropiații tânărei descriu un comportament posesiv și opresiv din partea patronului, care a limitat interacțiunile lui Beatrice cu lumea exterioară și a încercat să o izoleze. Această obsesie a culminat într-un act de violență extremă.

Imagini șocante! Un tânăr s-a filmat alături de cadavrul lui Beatrice după ce a fost ucisă.
Sursa foto – Av. Adrian Cuculis | Imagini șocante! Un tânăr s-a filmat alături de cadavrul lui Beatrice după ce a fost ucisă.

„I-a interzis să mai vorbească cu fostele colege, să nu mai iasă  din magazin să stea acolo, să fie în permanență numai cu el. Avea o frică de el,  teamă și după aia să-mi zică și fetele… angajatele, de ce le-a dat afară pentru care motiv. Asta a urmărit. Mângâieri pe frunte, pe păr, pe cap, pe umeri, pe spate. Așa o mângâia și din «fata mea» nu o scotea, fata mea, stai aici că ai o pâine de mâncat. Până a prins-o singură și i-a făcut ce i-a făcut”, povestește mama fetei.

Revelațiile aduse de Av. Cuculis adaugă un strat de complexitate și mai mare unui caz deja încărcat de emoție și tragedie. În timp ce comunitatea încearcă să proceseze aceste informații, se ridică întrebări importante despre eficacitatea sistemului judiciar și despre modul în care victimele unor astfel de crime sunt protejate și comemorate.

Pe măsură ce ancheta continuă, este esențial ca toate probele să fie evaluate cu atenție și imparțialitate pentru a asigura dreptatea pentru Beatrice și familia ei îndurerată. Această crimă pasională lasă în urmă o rană adâncă în inimile tuturor celor care au cunoscut-o pe Beatrice și evidențiază nevoia acută de protecție și securitate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: