Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV | Bomba momentului în cazul Ferma Dacilor. Av. Adrian Cuculis: „Persoana care susține că „mai avea puțin și-l autoriza” pe Dinicu să obțină autorizația de securitate la incendiu, arată faptul că ISU avea frecvente mese la pensiune”

EXCLUSIV | Bomba momentului în cazul Ferma Dacilor. Av. Adrian Cuculis: „Persoana care susține că „mai avea puțin și-l autoriza” pe Dinicu să obțină autorizația de securitate la incendiu, arată faptul că ISU avea frecvente mese la pensiune”

Avocatul Adrian Cuculis oferă detalii în cazul incendiului de la Ferma Dacilor.

Cazul Ferma Dacilor ia o turnură neașteptată după dezvăluirile celebrului avocat Adrian Cuculis, care susține că ISU Prahova ar fi avut legături mai strânse cu proprietarul pensiunii, Dinicu, decât s-ar fi crezut inițial. Informațiile aduc în prim-plan o posibilă explicație a motivului pentru care Ferma Dacilor a funcționat fără autorizație de securitate la incendiu.

Legăturile neoficiale dintre ISU și Ferma Dacilor din Prahova

Potrivit Av. Adrian Cuculis, ISU Prahova avea „frecvente mese la Ferma Dacilor”, și chiar ONG-ul afiliat ISU Prahova ar fi achiziționat servicii de mese festive de la pensiune. Această practică ar putea sugera o anumită indulgență din partea autorităților de reglementare față de Ferma Dacilor, permițându-i să opereze fără a îndeplini toate cerințele legale.

Mai mult, sursa menționează că, potrivit legislației, Dinicu nu ar avea nevoie de autorizație ISU, indicând o posibilă neînțelegere sau interpretare eronată a legilor de către DSU (Departamentul pentru Situații de Urgență). Este subliniat faptul că activitatea de închiriere a camerelor, pe care o practica Ferma Dacilor, ar fi exclusă din cerințele de autorizare ISU. Această perspectivă ar putea oferi o nouă direcție de investigație a regulilor și reglementărilor care guvernează funcționarea pensiunilor și a facilităților similare.

Ce a transmis avocatul Adrian Cuculis

Dezvăluirile aruncă o umbră asupra integrității procesului de inspecție și autorizare desfășurat de ISU Prahova. Dacă aceste acuzații se dovedesc a fi adevărate, ar putea avea loc revizuiri ale procedurilor de control și posibile acțiuni disciplinare împotriva celor implicați. De asemenea, situația ridică întrebări serioase despre transparența și echitatea aplicării legii în cazul afacerilor locale.

„Bomba momentului în cazul Ferma Dacilor. Persoana care susține că “mai avea puțin și-l autoriza” pe Dinicu să obțină autorizația de securitate la incendiu, arată faptul că ISU avea frecvente mese la Ferma Dacilor.
Însăși ONG ul ISU Prahova, cumpără servicii de mese festive” de la acesta, fapt ce arată după părerea mea că de asta a și fost lăsat să funcționeze.
Aceeași sursă precizează și faptul că Dinicu, conform legislației, NU ar avea nevoie de autorizație ISU și arată către DSU cu degetul, spunând că aceștia NU cunosc legea.
Total discutabil însă plauzibilă teza că Dinicu făcea închirierea de camere, ceea ce este exclusă de la autorizarea ISU.
PS: masa festivă 2019/ ultimul control ISU Prahova. Asociația este a celor de la ISU Prahova
Av. Cuculis”, se arată în declarați avocatului pentru redactia.ro.

8 oameni și au pierdut viața în incendiul cumplit de la „Ferma Dacilor”

În flăcările iadului care au avut loc la „Ferma Dacilor” au murit 8 persoane, majoritatea fiind tineri sau copii. Cea mai tânără victimă avea 11 ani și era sportiv. Patronul pensiunii se află în arest la domiciliu, în prezent, în urma neregulilor descoperite la Ferma Dacilor de către autorități.

Publicul și mass-media vor urmări cu siguranță dezvoltările acestui caz, așteptând clarificări și acțiuni concrete din partea autorităților competente. Este esențial ca toate părțile implicate să fie tratate cu echitate și imparțialitate, iar dacă se dovedește că au avut loc nereguli, acestea să fie corectate.

În final, cazul Ferma Dacilor evidențiază necesitatea unei monitorizări atente a relației dintre afacerile private și autoritățile de reglementare, subliniind importanța transparenței și responsabilității în toate interacțiunile guvernamentale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: