Redactia.ro
Home » Știri » Cornel Dinicu, primele declarații după ieșirea din arest. Ce spune despre incendiul de la Ferma Dacilor: „O nenorocire…”

Cornel Dinicu, primele declarații după ieșirea din arest. Ce spune despre incendiul de la Ferma Dacilor: „O nenorocire…”

Cornel Dinicu, primele declarații după ieșirea din arest. Ce spune despre incendiul de la Ferma Dacilor: „O nenorocire..."

După ce a fost eliberat din arestul preventiv și plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, Cornel Dinicu, administratorul complexului Ferma Dacilor, a făcut primele declarații cu privire la incendiul devastator care a distrus întregul complex în ajunul Crăciunului.

Cornel Dinicu, primele declarații după ieșirea din arest

Decizia Tribunalului Prahova privind schimbarea regimului de arest a lui Cornel Dinicu este definitivă, iar acesta a fost eliberat din arestul preventiv în care se afla, urmând să fie monitorizat la domiciliu.

Ce spune despre incendiul de la Ferma Dacilor: „O nenorocire…”

Întrebat despre cauzele incendiului și ce crede că a stat în spatele tragediei, Dinicu a declarat:

„Promit că mâine voi vorbi, îmi e prea dor de copii acum. O nenorocire. Specialiștii vor stabili.”, potrivit Antena3 CNN. 

Administratorii pensiunii, Vitomir Adrian Ristin și Adelina Elena Ilie, sunt acum plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Aceștia au fost în arest preventiv împreună cu Cornel Dinicu și au fost acuzați de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

Hotărârea Tribunalului Prahova vine ca urmare a contestațiilor depuse de Dinicu și ceilalți doi inculpați la Judecătoria Ploiești, cu privire la prelungirea arestului preventiv și schimbarea regimului de detenție în cazul administratorilor.

Într-un alt context, în urmă cu două zile, patronul de la Ferma Dacilor a fost dus de anchetatori la locul tragediei, într-un efort de a reconstitui secvențele evenimentelor petrecute în ziua incendiului de Crăciun. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele incendiului.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: