Redactia.ro
Home » Monden » Cezar Ouatu si Andreea Vilau nu mai formeaza un cuplu. In bratele cui si-a gasit alinarea artistul

Cezar Ouatu si Andreea Vilau nu mai formeaza un cuplu. In bratele cui si-a gasit alinarea artistul

GALERIE FOTO (3)

S-au iubit, s-au despartit ca mai apoi sa se impace din nou. Insa, ciorba reincalzita nu are acelasi gust. Asa se face ca interpretul de opera Cezar Ouatu si make-up artist-ul Andreea Vilau si-au spus adio.

Dragoste cu nabadai, asa se poate descrie relatia dintre Cezar Ouatu si Andreea Vilau, intens expusa pe retelele de socializare si mediatizata. Separarea cu scantei insa a fost data uitarii, daca stam sa analizam fotografiile postate de Cezar pe internet. Cantaretul radiaza de fericire in bratele altei femei, de doar 21 de ani. Raluca Jurca din Alba Iulia este tanara care i-a furat inima lui Cezar Ouatu si care il face fericit dupa despartirea de Andreea Vilau. Cei doi au facut o escapada la munte si s-au bucurat unul in bratele celuilalt de iubirea regasita. In plus, acestia nu au uitat sa se fotografieze si sa posteze iubirea lor pe internet.

“Te iubesc ENORM!”

Tanara studenta pare sa nu fie deranjata de fotografiile puse pe Instagram de catre iubitul ei, mult mai cunoscutul Cezar Ouatu. Mai mult, aceasta a tinut sa ii transmita un mesaj cat se poate de sincer:”Te iubest ENORM”, a scris aceasta in dreptul fotografiilor, semn ca dragostea dintre cei doi e chiar pe bune.

Cezar planuia sa se casatoreasca cu Andreea Vilau

Desi Cezar si Andreea aveau planuri de casatorie, se pare ca relatiile tensionate dintre cei doi au dus la despartire. In plus, Ouatu s-a vindecat in bratele brunetei Simonei Iacob, designer de meserie, insa pentru putina vreme. Si Andreea Vilau a incercat sa isi vada de viata mai departe, fara iubitul celebru Cezar Ouatu, tanara s-ar fi aruncat in bratele PR-ului cu care colabora de mai multa vreme.

Cezar vrea copii

Dorinta de a avea copii il arde din ce in ce mai tare pe cantaret, mai ales ca a trecut deja pragul de 40 de ani. Insa, cum in dragoste lucrurile sunt usor incerte, ramane de vazut cine va fi mama copiilor lui Ouatu. „Eu am zis, la un moment dat, că, până la 40 de ani, nu am copii, dar cred că am sămânţă bună şi voi face tripleţi. Nu ştiu ce să zic… Ştii cum e, ce vrea şi Dumnezeu, dar ce ne dorim şi noi. Dacă avem un sufleţel e cel mai important şi ea este pregătită şi eu sunt pregătit mai mult ca niciodată să îmi asum o familie şi din tot sufletul îţi spun că îmi doresc cu adevărat o familie, adică nu vreau să fiu siropos, dar îmi doresc o familie, le-am trăit pe toate şi îmi doresc să mă bucur de fiecare succes, de fiecare floare, de fiecare glorie cu familia mea, care în momentul de faţă o constituie Andreea, mama mea,  fratele meu… foarte puţini”, marturisea Cezar.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: