Redactia.ro
Home » Monden » Cezar Ouatu și iubita lui au ajuns în fața altarului! Cântărețul este din nou un bărbat fericit

Cezar Ouatu și iubita lui au ajuns în fața altarului! Cântărețul este din nou un bărbat fericit

GALERIE FOTO (2) Cezar Ouatu și iubita lui au ajuns în fața altarului

Cezar Ouatu este din nou fericit. Artistul și-a găsi alinarea în brațele Ralucăi Jurcă, după ce în urmă cu un an s-a despărțit de fosta lui iubită chiar înainte de a face marele pas. Acum, cântărețul a ajuns din nou în fața altarului. 

Cezar Ouatu și iubita lui au ajuns în fața altarului

Cezar Ouatu este împreună cu frumoasa Raluca Jurcă, o tânăra în vârstă de 21 de ani din Alba Iulia, cu care are deja planuri mari. De curând, cei doi au ajuns în fața altarului, un moment emoționat și un pas important în relația lor.

Cei doi nu s-au căsătorit, ci în urmă cu doar câteva zile au devenit nașii copilului unui prieten de-al lor. Astfel, Cezar Ouatu și Raluca Jurcă au ajuns la biserică pentru a fi alături de finul lor. Momentul a fost unul special și emoționant. Îmbrăcați în ținute elegante, ea purtând o rochie albastră, iar el un costum gri, s-au asortat de minune și au arătat că se potrivesc foarte bine.

Cezar Ouatu și iubita lui au ajuns în fața altarului
Cezar Ouatu și iubita lui au ajuns în fața altarului

Îndrăgostiții nu se mai feresc de ochii lumii de ceva timp. Dacă până acum au ținut relația secretă, iată că în ultimul timp conturile lor de socializare sunt pline de fotografii cu ei, arătând lumii cât de mult se iubesc, scrie spynews.ro.

Nici declarațiile de dragoste nu lipsesc. Pentru că cei doi profită de orice ocazie să-și arate afecțiune unul față de celalalt, astfel că își spun cuvinte frumoase în fiecare descriere și comentariu de pe paginile lor online.

Relația celor doi a început cu ceva timp în urmă, însă pe atunci erau doar prieteni foarte buni. Cu timpul, aceștia și-au dat seama că relația lor începe să avanseze și astfel au ajuns să-și ofializeze iubirea în fața tuturor.

Au fost des criticați, mai ales pentru diferența de vârsta dintre ei, însă pe ei nu i-a interesat acest detaliu și au evitat să asculte gurile rele. Acum au planuri serioase, motiv pentru care se implică deja în căsnicia prietenilor și leagă relații strânse cu cei apropiați.

Cine este Raluca, tânăra care i-a sucit mințile artistului

Raluca Jurcă este studentă la o facultate din București și are doar 21 de ani. Deși este mai mică cu 19 ani decât Cezar Ouatu, aceasta îl susține și speră să fie cât mai mult alături de bărbatul care i-a sucit mințile.

În timp ce artistul se afla în competișia ”Ferma”, Raluca a mărturisit că a fost cea mai mare susținătoare a lui Cezar Ouatu. I-a fost alături în fiecare seara când se difuza emisiunea și a trăit la intensitate maximă fiecare moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: