Redactia.ro
Home » Monden » Cu iubită tinerică are Cezar Ouatu! Are doar 21 de ani și e studentă

Cu iubită tinerică are Cezar Ouatu! Are doar 21 de ani și e studentă

GALERIE FOTO (3)

Cezar Ouatu trăiește o nouă poveste de iubire plină de pasiune. Contratenorul este îndrăgostit lulea de o tânără cu 19 ani mai mică decât el, însă acest lucru nu este un impediment pentru ei. Cei doi nu se feresc să-și arate iubirea în public.  

Cine este noua iubita a lui Cezar Ouatu

Noua iubită a lui Cezar Ouatu se numește Raluca Jurca, este studentă la o facultate din București și are doar 21 de ani. Cei doi par să se înțeleagă foarte bine și să aibă o relație foarte strânsă.

Raluca Jurca iubita lui Cezar Ouatu
Raluca Jurca iubita lui Cezar Ouatu

Potrivit okmagazine.ro, Raluca a declarat că a fost cea mai mare susținătoare a lui Cezar Ouatu atunci când artistul a participat la Ferma. I-a fost alături în fiecare seara când se difuza emisiunea și a trăit la intensitate maximă fiecare moment al competiţiei.

De asmenea, se pare că tânăra este și geloasă și nu suportă să-i atingă altcineva bunul, astfel că, aceasta a mărturisit că uneori a închis televizorul pe durata emisiunii atunci când  iubitul ei a fost nevoit să stea legat de Anda Adam.

„De fel sunt o fire cam geloasă, dar trec peste pentru că e o probă, toţi trebuie să o facă, nu doar el şi e ok. N-am nicio treabă (…) Chiar dacă închid eu televizorul, am familia care mă sună şi-mi zice: Raluca, vezi că Cezar a făcut aia! Şi dau repede, iar, pe televizor”, a dezvăluit Raluca la Vorbeşte lumea.

Cezar Ouatu a fost la un pas de căsătorie

Toată lumea se aștepta să fie nuntă, dar s-a lăsat cu despărțire. Cezar Ouatu i-a spus adio Andreei Vilău, femeia cu care urma să facă pasul cel mare nu o dată, ci de trei ori. Imediat după ce cei doi s-au despărțit, artistul nu a stat prea mult pe gânduri a cucritt-o pe creatoarea de modă Simona Iacob.

Cezar Ouatu a recunoscut că a înșelat-o pe Andreea Vilău, iar după ce aceasta i-a iertat infidelitatea, a și părăsit-o. În loc să se căsătorească cu ea, așa cum i-a promis, celebrul cântăreț i-a spus adio și a cucerit-o pe Simona Iacob, cea care s-ar fi iubit în anul 2017 cu Mario Iorgulescu.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: