Redactia.ro
Home » Știri » Cezar Ouatu folosește un limbaj licențios la adresa Annei Lesko

Cezar Ouatu folosește un limbaj licențios la adresa Annei Lesko

Anna Lesko este una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete care participă în această ediție a emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni”. Însă, aparițiile vedetei din cadrul emisiunii au stârnit și critici. Reacțiile celorlalți concurenți nu au întârziat să apară.

Cezar Ouatu folosește un limbaj licențios la adresa Annei Lesko

Vedeta și-a obișnuit fanii cu aparițiile spectaculoase de pe rețelele de socializare. Însă, de data aceasta, videoclipul postat de concurentă a stârnit comentariile și criticile celorlalți concurenți. Vedeta a postat pe instagram un filmuleț cu câteva dialoguri încadrate în trei-patru minute, selectate din realityshow-ul de la Pro TV, „Ferma. Orășeni vs Săteni”. Mai mult, și titlul postării artistei a stârnit controverse. „Un batalion întreg de bărbați… chiar așa?!”.

Cezar Ouatu o tachinează pe artistă și folosește replici care stârnesc amuzamentul celorlalți colegi. ”Ce faci, Anna?”, a întrebat interpretul de operă. Răspunsul, scurt: ”O frec!!” ”Ce faci, mămăligă?”, a întrebat, din nou, Ouatu. Același răspuns: ”O frec! Da, o frec!”. Dialogul dintre cei doi îi amuză pe ceilalți colegi.

Anna Lesko interacționează și cu ceilalți colegi din Ferma, însă a atras atenția publicului prin interacțiunile cu  George Piștereanu, un alt concurent din „Ferma. Orășeni vs. Săteni”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: