Redactia.ro
Home » Știri » Cezar Ouatu folosește un limbaj licențios la adresa Annei Lesko

Cezar Ouatu folosește un limbaj licențios la adresa Annei Lesko

Anna Lesko este una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete care participă în această ediție a emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni”. Însă, aparițiile vedetei din cadrul emisiunii au stârnit și critici. Reacțiile celorlalți concurenți nu au întârziat să apară.

Cezar Ouatu folosește un limbaj licențios la adresa Annei Lesko

Vedeta și-a obișnuit fanii cu aparițiile spectaculoase de pe rețelele de socializare. Însă, de data aceasta, videoclipul postat de concurentă a stârnit comentariile și criticile celorlalți concurenți. Vedeta a postat pe instagram un filmuleț cu câteva dialoguri încadrate în trei-patru minute, selectate din realityshow-ul de la Pro TV, „Ferma. Orășeni vs Săteni”. Mai mult, și titlul postării artistei a stârnit controverse. „Un batalion întreg de bărbați… chiar așa?!”.

Cezar Ouatu o tachinează pe artistă și folosește replici care stârnesc amuzamentul celorlalți colegi. ”Ce faci, Anna?”, a întrebat interpretul de operă. Răspunsul, scurt: ”O frec!!” ”Ce faci, mămăligă?”, a întrebat, din nou, Ouatu. Același răspuns: ”O frec! Da, o frec!”. Dialogul dintre cei doi îi amuză pe ceilalți colegi.

Anna Lesko interacționează și cu ceilalți colegi din Ferma, însă a atras atenția publicului prin interacțiunile cu  George Piștereanu, un alt concurent din „Ferma. Orășeni vs. Săteni”.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: